Rețete delicioase
Înapoi la

Cadouri dulci din ciocolată belgiană de la Chocolissimo pentru evenimente speciale

Cadouri dulci din ciocolată belgiană  de la Chocolissimo pentru evenimente speciale

Alexandra Dragoi

Considerat unul dintre cele mai apreciate branduri de ciocolată belgiană premium din România, Chocolissimo a pregătit o colecție delicioasă de ciocolată de oferit în dar cu ocazia unor evenimente speciale, cum ar fi nunta sau botezul. Chocolissimo se remarcă nu numai prin gustul intens și calitatea deosebită a ciocolatei, dar și prin modelele inedite în combinații exclusiviste.

Invitații și mărturii de ciocolată pentru nuntă

marturii nunta

Colecția Chocolissimo include invitații inedite pentru anunțarea logodnei, dar și pentru mărturii de nuntă, sub forma unor praline delicioase cu diferite umpluturi. Un astfel de cadou îl reprezintă cuburile de ciocolată personalizate cu numele fiecăruia și data nunții. Baza este realizată din ciocolată delicioasă cu lapte, iar printul comestibil se realizează pe ciocolată albă. Cuburile sunt ambalate într-o cutie elegantă, legată cu panglică satinată.

În cadrul colecției sunt incluse mărturii dulci pentru invitați, nași și părinți, dar și surprize dulci pentru Mire și Mireasă din partea prietenilor și a familiei. Printre ideile propuse se numără 8 praline belgiene umplute cu cremă delicioasă, în formă de felii de tort cu o pralină rotundă umplută cu cremă de trufe și piramide din ciocolată belgiană din seria Just Married.

Un alt cadou de impact pentru tinerii căsătoriți îl reprezintă cutiile care conțin praline savuroase de diferite sortimente. Realizate din lemn african și gravate cu urări precum “Best Wishes”, acestea conțin bomboane cu umpluturi de ganache de ciocolată neagră, cherry ganache, cheesecake și cremă red berry.

Colecția de ciocolată pentru botez

bomboane botez

Chocolissimo propune idei unice pentru cadourile de botez, din ciocolată belgiană cu ambalaje inedite pentru părinții creativi. Aceștia pot alege între ambalaje amuzante pentru băieți sau fete, dar și între figurine de diferite forme de animăluțe dragi celor mici.

În colecție sunt incluse seturi de ciocolată pentru zile aniversare în forme de cadou, tort aniversar, flori și urarea “Happy Birthday”. Formele simpatice sunt realizate din cea mai bună ciocolată cu lapte, lucrate cu o atenție deosebită la detalii. Nu lipsesc nici acadelele de ciocolată belgiană albă în formă de inimă acoperită cu ciocolată cu lapte, ciocolată neagră și clasicele cutii elegante cu mixuri de praline.

Pe lângă aceste cadouri simbolice si delicioase, Chocolissimo oferă pasionaților de ciocolată și un produs inedit: chocotelegrama, care se poate configura pe Chocolissimo.ro. Literele din ciocolata, alaturi de semne de punctuatie si imagini imprimate pe ciocolata, pot fi folosite pentru a crea mesaje si urari personalizate pentru cei mici. Se pot alege dimensiunea chocotelegramei, textul, tipul de ambalaj, precum si ciocolata decorativă cu simboluri de sezon si nu numai.

Despre Chocolissimo

bomboane

Povestea Chocolissimo este strâns legată de pasiunea pentru ciocolată prin explorarea tradițiilor vechi de secole, de producție a ciocolatei veritabile belgiene. Colecțiile au la bază ciocolată belgiană premium, cele mai bune și aromate ingrediente naturale, dar și o deosebită atenție la detalii pentru crearea de produse din ciocolată remarcabile și memorabile.

Chocolissimo a luat ființă în anul 2004 în Polonia, aparținând grupului MM Brown. Astăzi compania operează în mai multe țări europene ca producător și distribuitor de produse din ciocolată de nișă. Produsele Chocolissimo sunt create în ciocolaterii tradiționale din Franța, Belgia, Germania, Țările de Jos, Elveția și chiar Madagascar și Australia, de maeștri ciocolatieri cu experiență, după rețete tradiționale bine păstrate.

Din 2014 Chocolissimo a intrat și pe piața din România , oferind peste 300 de tipuri de ciocolată, produsă manual în ateliere tradiționale: praline, ciocolată de băut, fondue de ciocolată, trufe și fructe în ciocolată. Fiecare produs Chocolissimo este placere pură, servită cu emoții sincere și senzații puternice.

Surse foto: Chocolissimo

Articolul urmator
Cartofi dulci la cuptor: cea mai bună rețetă
Cartofi dulci la cuptor: cea mai bună rețetă
Ce fel de ciocolata esti?
Incepe quiz
Ce fel de ciocolata esti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.