Rețete delicioase
Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Iata cum se prepara o ciorba de afumatura

Joi, 01.04.2010
de Roxana Gheorghe

Bucataria spaniola foloseste multa carne afumata in preparatele mancarurilor, deoarece carnea afumata da un gust mai bun. Poti patrunde si tu in bucataria spaniola cu o ciorba de afumatura. Iata de ce ingrediente ai nevoie si cum se prepara.

 Ciorba de afumatura 

Ingrediente ciorba afumatura:

- 600 - 700 g costite afumate
- 3 - 4 cartofi
- 2 morcovi
- 300 ml bors
- o ceapa
- ardei gras
- o telina mica sau jumatate de telina mai mare
- patrunjel
- 3 - 4 linguri bulion
- 2- 3 rosii
- fidea
- sare
- piper

Cum prepari ciorba de afumatura?

Pui costitele la fiert intr-o cratita cu apa, lasi sa fiarba cateva clocote, iar dupa aduni spuma formata. Speli si toci legumele si le adaugi in cratita cu afumatura. Potrivesti gustul cu sare si piper si o lasi pana se fierb bine legumele. Dupa ce s-au fiert, adaugi rosiile curatate si tocate, bulionul si fideaua. Lasi ciorba sa mai dea intr-un clocot si adaugi borsul. Gusti putin din ea si, daca este necesar, mai adaugi sare sau/si piper.
Dupa ce iei ciorba de pe foc, presari pe deasupra niste patrunjel tocat fin.

Ciorba afumatura  

Usor de facut si foarte gustoasa, aceasta ciorba de afumatura va incanta cu siguranta toata familia.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.2 (37)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    Ai nevoie de un SFAT?

    Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

    întreabă

    LIKE si intra in universul divelor!