Racorestete-te pe timp de vara cu o ciorba radauteana

Racorestete-te pe timp de vara cu o ciorba radauteana
Roxana Gheorghe
Vineri, 14.05.2010

Cuprins

Cand canicula insista, trebuie sa facem in asa fel incat sa consumam multe lichide, in principal ciorbe. Diversifica meniul, patrunzand in toate regiunile tarii. Iata cum prepari o ciorba radauteana.

Ciorba radauteana

Ciorba radauteana

Ingrediente:
- 1 kg pui
- 250 g morcov
- 250 g ceapa
- Pastarnac
- O capatana de usturoi
- 1 telina
- 1 ardei gras
- 4 oua
- ½ kg smantana
- Otet
- Piper
- Verdeata

Cum prepari ciorba radauteana?

Pui intr-o oala apa, puiul, ceapa, morcovul, pastarnacul si telina si o dai la foc mic.
Dupa ce au fiert legumele, le pasezi (pastrezi un morcov) iar carnea o tai bucatele si le adaugi pe toate in supa impreuna cu ardeiul taiat marunt, pentru un plus de culoare. Lasi sa dea in cateva clocote, dupa care potrivesti gustul de sare si piper.

Smantana o bati cu galbenusurile de la cele 4 oua, apoi adaugi treptat cate putina supa. Dai oala la o parte de pe foc si toni compozitia de maioneza, apoi o pui iar pe aragaz, la foc mic.
La sfarsit, pui usturoiul pisat, verdeata taiata fin si otet dupa gust.

Reteta ciorba radauteana

O sa vezi cat este de buna aceasta ciorba radauteana! Trebuie sa o incerci!

Vezi si
10 ceaiuri răcoritoare perfecte pentru vară
10 ceaiuri răcoritoare perfecte pentru vară
Raluca Margean | Vineri, 14.05.2010
Cum faci cel mai bun păstrăv la grătar
Cum faci cel mai bun păstrăv la grătar
Andreea Baluteanu | Vineri, 14.05.2010
Cea mai bună cremă de vanilie cu unt
Cea mai bună cremă de vanilie cu unt
Andreea Baluteanu | Vineri, 14.05.2010
Articolul urmator »
Cea mai rapidă rețetă de sos de smântână cu mărar
Cea mai rapidă rețetă de sos de smântână cu mărar
Raluca Margean | Duminică, 25.08.2024
Incepe quiz
Ce fruct de vara esti?
Ce fruct de vara esti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.0 (15)

Ne găsești pe