Rețete delicioase
Înapoi la

Racorestete-te pe timp de vara cu o ciorba radauteana

Racorestete-te pe timp de vara cu o ciorba radauteana

Roxana Gheorghe

Cand canicula insista, trebuie sa facem in asa fel incat sa consumam multe lichide, in principal ciorbe. Diversifica meniul, patrunzand in toate regiunile tarii. Iata cum prepari o ciorba radauteana.

Ciorba radauteana

Ciorba radauteana

Ingrediente:
- 1 kg pui
- 250 g morcov
- 250 g ceapa
- Pastarnac
- O capatana de usturoi
- 1 telina
- 1 ardei gras
- 4 oua
- ½ kg smantana
- Otet
- Piper
- Verdeata

Cum prepari ciorba radauteana?

Pui intr-o oala apa, puiul, ceapa, morcovul, pastarnacul si telina si o dai la foc mic.
Dupa ce au fiert legumele, le pasezi (pastrezi un morcov) iar carnea o tai bucatele si le adaugi pe toate in supa impreuna cu ardeiul taiat marunt, pentru un plus de culoare. Lasi sa dea in cateva clocote, dupa care potrivesti gustul de sare si piper.

Smantana o bati cu galbenusurile de la cele 4 oua, apoi adaugi treptat cate putina supa. Dai oala la o parte de pe foc si toni compozitia de maioneza, apoi o pui iar pe aragaz, la foc mic.
La sfarsit, pui usturoiul pisat, verdeata taiata fin si otet dupa gust.

Reteta ciorba radauteana

O sa vezi cat este de buna aceasta ciorba radauteana! Trebuie sa o incerci!

Articolul urmator
Semințe de chia: rețete pe care să le încerci
Semințe de chia: rețete pe care să le încerci
Ce fruct de vara esti?
Incepe quiz
Ce fruct de vara esti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.0 (15)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.