Rețete delicioase
Înapoi la

Incearca ciorba de tarhon cu carne de vitel!

Incearca ciorba de tarhon cu carne de vitel!

Roxana Gheorghe

Daca iti place carnea de vitel, aceasta ciorba sigur va fi un deliciu pentru tine. Daca nu, poti inlocui carnea de vitel cu carnea de pasare. Si daca nu iti place carnea, o poti prepara fara. Prin urmare, aceasta reteta este bine venita in casa oricui, indiferent daca prefera carnea de vitel, cea de pasare, sau niciuna dintre cele doua.

Sa vedem cum putem prepara aceasta ciorba de vitel.

ciorba vitel

Ingrediente ciorba vitel:

- piept de vitel ( cca ½ kg)
- morcov
- patrunjel
- telina
- o ceapa de marime mijlocie
- 20 g orez
- un galbenus
- 100 ml smantana sau iaurt
- 2 linguri de ulei
- bors, zeama sau sare de lamaie
- tarhon
- sare

Mod de preparare:

Carnea o taiem in bucatele si o punem la fiert in 3 litri de apa rece. Zarzavatul si ceapa care sunt date pe razatoarea cu gauri mari, se calesc 2 minute in ulei, apoi se adauga in ciorba, impreuna cu o lingurita rasa de sare. Cand observam ca toate sunt aproape fierte, punem orezul si amestecam bine ca acesta sa nu se prinda de fundul oalei. Il lasam sa fiarba circa 30 minute. Apoi, acrim ciorba dupa gust.

Daca ce am acrit ciorba cu bors, o mai lasam sa fiarba cateva clocote si apoi se ia de pe foc, se drege si se sareaza.

Pentru aroma, adaugam o lingurita cu varf de tarhon taiat marunt.

Aceasta ciorba se poate pregati la fel cu alta carne sau fara.

Incearca aceasta reteta de ciorba de tarhon cu vitel si astept sa imi spui daca ti-a placut!

Pofta buna!

Articolul urmator
Limba de vită: beneficii și idei de rețete
Limba de vită: beneficii și idei de rețete
Ce fantomă celebră încearcă să ia legătura cu tine?
Incepe quiz
Ce fantomă celebră încearcă să ia legătura cu tine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.3 (17)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.
    Elena (anonim)
    4 mai 2012 19:07

    Nu ai zis mimic de ou...cand trebuie pus?...sau e doar de decor?