Cum filtrezi corect uleiul pentru prăjit!

Cum filtrezi corect uleiul pentru prăjit!
Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro
Marţi, 08.06.2021

Uleiul pentru prăjit poate fi refolosit de două sau chiar de trei ori, dacă este curățat de impurități și filtrat. După ce îl strecori prin tifon, mai există un mic secret care te ajută să scapi și de mirosul de grăsime arsă.

Urmărește clipul nostru și vezi cum trebuie să filtrezi corect uleiul pentru prăjit. Este foarte important să cureți uleiul după fiecare utilizare, indiferent că ai prăjit carne, brânză, gogoși sau legume.

Reguli esențiale pentru a păstra mai mult timp uleiul
Uleiul folosit pentru a prăji carnea se refolosește doar pentru produse din carne: șnițele, chiftele, copane de pui, gogoși cu carne etc…

Ar fi preferat pentru carne să folosești ulei de floarea soarelui sau...

Continuarea pe LPF.

Articolul urmator »
Cum faci cel mai bun păstrăv la grătar
Cum faci cel mai bun păstrăv la grătar
Andreea Baluteanu | Vineri, 05.07.2024
Incepe quiz
1 din 10 oameni identifică corect aceste animale
1 din 10 oameni identifică corect aceste animale

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Alte subiecte care te-ar putea interesa

Ne găsești pe