Desert de vara: Crema cu capsuni

Ingrediente:
Pentru spuma:
200 g capsuni
200 g zahar
2 albusuri de ou
Pentru crema:
2 galbenusuri de ou
1 lingura zahar
1 lingurita faina
1 pahar lapte (200 ml)
Mod de preparare
Pentru spuma, albusurile se bat spuma, apoi se adauga treptat zaharul pana se obtine o compozitie mai tare, ca la bezea. In compozitia de mai sus se adauga capsunile taiate in cuburi potrivite, si se pune la rece.
![]() |
Pentru crema, frecam galbenusurile, apoi adaugam faina, lingura de zahar si paharul de lapte. Omogenizam bine, apoi se pune la fiert pana se ingroasa, ca o crema.
![]() |
Umplem paharele/formele pana la jumatate cu crema; cealalta jumatate se umple cu spuma de capsuni.
![]() |
Se baga la frigider pana se raceste.
![]() |
Pofta mare!
Reteta ti-a fost oferita de http://www.bucatarulamator.ro


