Glazura de lamaie - un topping delicios pentru tortul tau!

Cuprins
Cat de bune sunt prajiturile care poarta pe deasupra un delicios val glazurat. Aceasta reteta propune un invelis fin, dulce-acrisor, deosebit: glazura de lamaie.
Glazura de lamaie
![]() |
Ingrediente:
O lingura cu coaja rasa de lamiae
3 linguri de unt
3 linguri de zahar farin
2 linguri cu suc de lamaie
o lingura cu apa
un praf de sare
Mod de preparare:
Amesteca energic untul si coaja de lamaie pana ce vei obtine o crema fina, aerata. Adauga zaharul pudra treptat si incorporeaza bine de fiecare data.
![]() |
Combina apa si zeama de lamaie si mixeaza-le in amestec. Adauga si praful de sare dupa care fuzioneaza totul in crema initiala de unt . Lasa glazura de lamaie la rece pret de 10 de minute dupa care rasfata prajiturile ori tortul cu ea.


