Sa pregatim impreuna o reteta simpla de papanasi

Cuprins
Marea majoritate a persoanelor, atunci cand merg la restaurant, comanda la desert papanasi. Nu vrei sa incercam sa facem niste papanasi home-made ? Nu e reteta papanasi complicata asa ca spor!
Papanasi
![]() |
Ingrediente:
500g branza de vaci
2 oua
250g smantana
250g faina
Sare
100g zahar pudra
2 pachete zahar vanilat
150ml ulei
Dulceata de visine
Mod de preparare:
1. Amesteca branza de vaci cu galbenusurile, 50g smantana, 200g faina, ½ lingurita sare si albusurile batute spuma.
2. Pune uleiul la incins. Ia cate o lingura din aluat, tavaleste-o prin restul de faina si pune-o la prajit.
3. Lasa-le sa se rumeneasca pe ambele parti, scurge-le bine de grasime si pastreaza-le la cald pana la servire.
![]() |


