Rețete delicioase
Înapoi la

Ce deliciu: papanasi cu branza de vaci si dulceata

Ce deliciu: papanasi cu branza de vaci si dulceata

Diana Sorescu

Dificultate:
Rețete ușoare
Rețete deosebite
Modalitate de preparare:
Rețete la tigaie
Calorii:
500
Ce deliciu: papanasi cu branza de vaci si dulceata

Caracteristici

Aproape de fiecare data cand merg la restaurant comand la desert acelasi lucru: papanasi cu branza de vaci, dulceata si smantana. Nu sunt conservatoare, doar ca gustul lor da dependenta. Asa ca m-am hotarat sa ii preparsi singura, acasa. Iata retete de papanasi branza:

Ingrediente papanasi cu branza de vaci, smantana si dulceata

  • 250 g faina
  • 500 g branza de vaci
  • 4 oua
  • 250 g smantana
  • o lingurita bicarbonat stins cu zeama de lamaie
  • sare
  • dulceata de visine
  • coaja rasa de lamaie
  • zahar vanilat

Mod de preparare papanasi cu branza de vaci, smantana si dulceata:

  1. Intr-un castron, amesteca bine branza, ouale, sarea, faina, bicarbonatul, vanilia, coaja rasa de lamaie, pana obtii o pasta omogena.
  2. Aceasta compozitie o imparti in 10 bucati egale pe care, apoi, le rotunjesti in palme formand niste mingiute.
    Fiecareia ii faci o gaura la mijloc ca la covrigi.
  3. Incingi bine uleiul si prajesti papanasii pana devin aurii.
  4. Scoate-i cu o paleta, pune in mijloc dulceata de visine, apoi smantana si serveste-i calzi.
Papanasi cu branza

Papanasi branza minunati si crocanti, pentru tine si cei dragi tie!

Articolul urmator
Cele mai bune rețete de chiftele de post cu cartofi și morcovi
Cele mai bune rețete de chiftele de post cu cartofi și morcovi

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.7 (28)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.