Rulada alb negru

Rulada alb negru
Dani
De Dani
Marţi, 15.02.2011

Pentru a prepara rapid un desert foarte gustos nu ai nevoie de foarte multe ingrediente. Iata cum poti prepara o rulada cu cacao si nuca de cocos:

Ingrediente:
Pentru foaie:
200 ml lapte
50 g cacao
5 linguri zahar
400 g biscuiti

Pentru crema:
un pachet unt (200 g)
100 g nuca de cocos
5 linguri zahar pudra

Mod de preparare

  • Tocam fin biscuitii.
  • Se fierbe laptele cu zaharul si cacao pana dau in clocot. Se ia vasul de pe foc.
  • Se adauga biscuitii si se amesteca bine pana la omogenizare
  • Compozitia se lasa sa se raceasca.
  • Pentru crema: frecam untul spuma cu zaharul pudra.
  • Adaugam nuca de cocos si se amesteca pana la omogenizare.
  • Pe un celofan intindem o foaie din jumatate din compozitie, apoi adaugam jumatate din crema cu cocos.
  • Rulam foaia, apoi punem la frigider pentru racire.


  • Iata cum arata:


     
    Aceasta reteta ti-a fost oferita de http://www.bucatarulamator.ro/.  

Vezi si
Cele mai bune rețete cu flori de salcâm
Cele mai bune rețete cu flori de salcâm
Raluca Margean | Marţi, 15.02.2011
Ciocolata albă: 3 motive să o alegi
Ciocolata albă: 3 motive să o alegi
Raluca Margean | Marţi, 15.02.2011
Ghebe: beneficii și moduri de consum
Ghebe: beneficii și moduri de consum
Raluca Margean | Marţi, 15.02.2011
Articolul urmator »
Cea mai bună rețetă de sos caramel
Cea mai bună rețetă de sos caramel
Raluca Margean | Joi, 13.06.2024
Incepe quiz
Care print din povestile Disney ti se potriveste?
Care print din povestile Disney ti se potriveste?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (87)
Alte subiecte care te-ar putea interesa
10 ceaiuri răcoritoare perfecte pentru vară
Raluca Margean | Duminică, 25.08.2024
Cele mai bune condimente pentru pui
Raluca Margean | Sâmbătă, 24.08.2024
vicky (anonim)
5 martie 2011 17:05

Imi pare rau ca va dezamagesc dar aceasta reteta nu iese asa cum arata in imagine.Decat sa incercati asa ceva mai bine faceti salam de biscuiti.

Geanina Popescu
21 martie 2011 10:10

si eu am incercat-o....a iesit fff bine...singurul lucru pe care l-am modificat a fost ca am pus mai mult lapte decat in reteta...in loc de 200 ml aprox 350-400 ml...si a fost chiar usor de facut...rezultatul...delicios...plus ca e facut in casa...ceea ce are un maaareee plus...fata de prajiturile din comert

Daniel Constantinescu
15 martie 2011 13:01

Imi poti spune te rog ce anume nu ti-a iesit? Poate te pot ajuta. Eu am dus reteta fara probleme la capat.

mitzuk (anonim)
27 februarie 2011 13:01

este foarte bun acest desert, si da eu il stiam si cu banane la mijloc este foarte bun si delicios si usor ;) incercatil merita

geanina (anonim)
26 februarie 2011 22:10

daca mai pui si o banana la mijloc iese cava super gustos.

angy (anonim)
26 februarie 2011 18:06

arata super cu siguranta am sa o incerc si pare destul de simplu de facut ,minunata idee

Monika (anonim)
25 februarie 2011 08:08

aceasta reteta am gasit-o cu muuulti ani in urma intr-o revista. am preparat rulada aproape in fiecare an, de sarbatori intotdeauna asistata de mama lol) si toti invitatii nostri erau incantati :)o recomand din toata inima! e simpla si delicioasa!!!

Ne găsești pe