Rulada alb negru

Pentru foaie:
200 ml lapte
50 g cacao
5 linguri zahar
400 g biscuiti
Pentru crema:
un pachet unt (200 g)
100 g nuca de cocos
5 linguri zahar pudra
Mod de preparare
-
Tocam fin biscuitii.
-
Se fierbe laptele cu zaharul si cacao pana dau in clocot. Se ia vasul de pe foc.
-
Se adauga biscuitii si se amesteca bine pana la omogenizare
-
Compozitia se lasa sa se raceasca.
-
Pentru crema: frecam untul spuma cu zaharul pudra.
-
Adaugam nuca de cocos si se amesteca pana la omogenizare.
-
Pe un celofan intindem o foaie din jumatate din compozitie, apoi adaugam jumatate din crema cu cocos.
-
Rulam foaia, apoi punem la frigider pentru racire.
Iata cum arata:
Aceasta reteta ti-a fost oferita de http://www.bucatarulamator.ro/.


