O masa delicioasa: Friptura de porc cu cartofi la cuptor

Cuprins
Fiecare experienta culinara trebuie sa fie o placere pentru noi. Atunci cand te apuci sa pregatesti ceva, fa-o cu placere, pentru ca numai asa te vei simti bine si preparatele tale vor fi delicioase. Si din experienta mea, placerea este mult mai mare atunci cand pregatesti o delicatesa, cum ar fi friptura de porc cu cartofi la cuptor, intr-un timp scurt si fara sa necesite prea multe cunostinte in ale gatitului. Priveste mai jos!
Friptura de porc cu cartofi la cuptor
Ingrediente:
- muschi de porc
- cartofi
- usturoi granulat
- coriandru
- nucsoara
- sare
- piper
Mod de preparare:
Speli bine carnea si o condimentezi. O lasi un timp ca sa patrunda condimentele in carne, apoi o prajesti intr-o tigaie cu ulei incins.
![]() |
Cureti cartofii, ii speli si ii tai in sferturi. Ii asezi intr-o tava, torni putin ulei peste ei, ii acoperi cu o folie de aluminiu si introduci tava in cuptor.
Indepartezi folia de aluminiu si presari peste ei niste verdeata, apoi o mai lasi vreo 15 minute la cuptor, pana se rumenesc.
![]() |
Pui pe farfurie cartofii copti alaturi de carnea de porc prajita. Delicios!
Pentru o aroma si mai placuta, poti turna peste friptura de porc cu cartofi la cuptor un sos facut din smantana si verdeata. Va da un gust foarte bun preparatului tau.


