Pulpe la gratar cu glazura de mango
Ingrediente:
- 2/3 cana de gem de mango |
Preparare:
1. Incinge gratarul si lasa o bucata care sa nu se afle deasupra carbunilor, preferabil in mijloc.
2. Amesteca gemul de mango, arpagicul, otetul si sosul picant pana obtii un amestec omogen. Pastreaza un sfert de cana de amestec.
3. Unge puiul cu ulei de masline si presara sare si piper pe deasupra.
4. Pune puiul pe gratar si lasa pana cand simti ca s-a patruns bine (poate dura pana la o ora, depinde de caldura gratarului); din 15 in 15 minute intoarce puiul si unge-l cu 2 linguri de sos de mango.
5. Dupa ce s-a patruns bine, pune-l pe un platou si presara restul de sos pentru un detaliu final apetisant!
Foloseste orice ingrediente ai la indemana pentru a-ti personaliza glazura! Incearca un compot de ananas sau o pasta de mere daca nu ai gem de mango. Serveste cu o garnitura simpla de salata de varza, morcovi, zeama de lamaie si zahar. Oriental si romanesc in acelasi timp!