Ciuperci umplute cu branza si masline

Ciuperci umplute cu branza si masline
Gabriela Paladi
Miercuri, 25.05.2011

Am intrat in 7 luni de sarcina si incep sa ma misc mai greu, din acest motiv ideile mele de retete isi vor gasi punerea in practica sub indemanarea sotului meu sau a surorii mele. Reteta de ciuperci a venit sub forma unui brainstorming si a fost finalizata de sora mea. Simpla si gustoasa:

 

INGREDIENTE:
10-15 ciuperci,
100g. branza de oaie,
1-2 gogosari in otet,
3-4 masline verzi,
1 ou

  1. Spala bine ciupercile. Nu le curata! Elimina piciorusele.


2. Toaca marunt piciorusele ciupercilor.


3. Toaca marunt gogosarii si maslinele.  

4. Amesteca branza data pe razatoare cu oul batut, cu piciorusele ciupercilor taiate, cu maslinele si gogosarii. Amesteca totul pana ce devine o pasta compacta. 

5. Umple ciupercile cu aceasta compozitie. Pune-le intr-o tava acoperita cu hartie de copt si lasa-le la cuptor intre trei sferturi de ora si o ora.  



POFTA BUNA!

Aceasta reteta ti-a fost oferita de http://reteteoriginalebygabriela.blogspot.com. 

Vezi si
3 rețete cu cartofi dulci pe care să le încerci
3 rețete cu cartofi dulci pe care să le încerci
Raluca Margean | Miercuri, 25.05.2011
Macrou la cuptor cu lămâie: cea mai bună rețetă
Macrou la cuptor cu lămâie: cea mai bună rețetă
Raluca Margean | Miercuri, 25.05.2011
Articolul urmator »
Ciuperci portobello: beneficii și idei de retete
Ciuperci portobello: beneficii și idei de retete
Raluca Margean | Miercuri, 16.07.2025

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.2 (25)

Ne găsești pe

top 5 divahair.ro - culinar

  1. Ciuperci portobello: beneficii și idei de retete (509 vizite)