Rețete delicioase
Înapoi la

Ciuperci umplute cu branza si masline

Ciuperci umplute cu branza si masline

Gabriela Paladi

Am intrat in 7 luni de sarcina si incep sa ma misc mai greu, din acest motiv ideile mele de retete isi vor gasi punerea in practica sub indemanarea sotului meu sau a surorii mele. Reteta de ciuperci a venit sub forma unui brainstorming si a fost finalizata de sora mea. Simpla si gustoasa:

 

INGREDIENTE:
10-15 ciuperci,
100g. branza de oaie,
1-2 gogosari in otet,
3-4 masline verzi,
1 ou

  1. Spala bine ciupercile. Nu le curata! Elimina piciorusele.


2. Toaca marunt piciorusele ciupercilor.


3. Toaca marunt gogosarii si maslinele.  

4. Amesteca branza data pe razatoare cu oul batut, cu piciorusele ciupercilor taiate, cu maslinele si gogosarii. Amesteca totul pana ce devine o pasta compacta. 

5. Umple ciupercile cu aceasta compozitie. Pune-le intr-o tava acoperita cu hartie de copt si lasa-le la cuptor intre trei sferturi de ora si o ora.  



POFTA BUNA!

Aceasta reteta ti-a fost oferita de http://reteteoriginalebygabriela.blogspot.com. 

Articolul urmator
Tartă cu praz: cele mai gustoase rețete
Tartă cu praz: cele mai gustoase rețete

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.2 (25)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.