Ciuperci umplute cu branza si masline

Ciuperci umplute cu branza si masline
Gabriela Paladi
Miercuri, 25.05.2011

Am intrat in 7 luni de sarcina si incep sa ma misc mai greu, din acest motiv ideile mele de retete isi vor gasi punerea in practica sub indemanarea sotului meu sau a surorii mele. Reteta de ciuperci a venit sub forma unui brainstorming si a fost finalizata de sora mea. Simpla si gustoasa:

 

INGREDIENTE:
10-15 ciuperci,
100g. branza de oaie,
1-2 gogosari in otet,
3-4 masline verzi,
1 ou

  1. Spala bine ciupercile. Nu le curata! Elimina piciorusele.


2. Toaca marunt piciorusele ciupercilor.


3. Toaca marunt gogosarii si maslinele.  

4. Amesteca branza data pe razatoare cu oul batut, cu piciorusele ciupercilor taiate, cu maslinele si gogosarii. Amesteca totul pana ce devine o pasta compacta. 

5. Umple ciupercile cu aceasta compozitie. Pune-le intr-o tava acoperita cu hartie de copt si lasa-le la cuptor intre trei sferturi de ora si o ora.  



POFTA BUNA!

Aceasta reteta ti-a fost oferita de http://reteteoriginalebygabriela.blogspot.com. 

Vezi si
Ghebe: beneficii și moduri de consum
Ghebe: beneficii și moduri de consum
Raluca Margean | Miercuri, 25.05.2011
Cele mai bune condimente pentru pui
Cele mai bune condimente pentru pui
Raluca Margean | Miercuri, 25.05.2011
Articolul urmator »
Macrou marinat: rețeta ușoară și delicioasă
Macrou marinat: rețeta ușoară și delicioasă
Andreea Baluteanu | Miercuri, 19.06.2024

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.2 (25)
Alte subiecte care te-ar putea interesa
Cușcuș: beneficii și idei de rețete
Raluca Margean | Duminică, 16.06.2024
Maioneză la blender: cea mai rapidă rețetă
Raluca Margean | Luni, 24.06.2024

Ne găsești pe