Budinca de cartofi

Timp de gătire:
15-30 minute
Porții:
4-6 porții
Dificultate:
Rețete ușoare
Modalitate de preparare:
Retețe la cuptor
Budinca de cartofi
Diana Sorescu
Joi, 21.06.2018

Cuprins

Caracteristici

Budinca de cartofi este o masa satioasa si gustoasa pentru cei mici, incat nu o sa mai fie nevoie sa il pacalesti cu « soldatei » sau « avioane ». O sa pape cu drag si spor fiindca acest preparat este taaaare bun. Vei vedea!

Budinca de cartofi cu branza de vaci

Ingrediente:

  • 500 g cartofi
  • 45 g branza de vaci
  • 100 g telemea
  • 1 lingura de unt
  • 1 ou

Mod de preparare:

  1. Curata si fierbe cartofii, iar apoi taie-i in rondele - cat vrei tu de subtiri sau groase.
  2. Intr-un castronel prepara un delicios sos de branza de vaci, telemea si ou, cu care ai sa innobilezi cartofiorii.
  3. Aseaza toata compozitia intr-o tava mai adanca si pe deasupra intinde untul.
  4. Lasa totul la cuptor 30 de minute, pana se rumeneste totul pe deasupra si budinca de cartofi este gata.

Budinca de cartofi

Ii e cuiva foame?

Articolul urmator »
Maioneză la blender: cea mai rapidă rețetă
Maioneză la blender: cea mai rapidă rețetă
Raluca Margean | Luni, 24.06.2024

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.9 (37)
Alte subiecte care te-ar putea interesa
Macrou la cuptor cu lămâie: cea mai bună rețetă
Raluca Margean | Duminică, 08.12.2024

Ne găsești pe