Budinca de cartofi
- Timp de gătire:
- 15-30 minute
- Porții:
- 4-6 porții
- Dificultate:
- Rețete ușoare
- Modalitate de preparare:
- Retețe la cuptor

Joi, 21.06.2018
Cuprins
Caracteristici
- Rețete rapide
- Prânz
- Cină
- Rețete românești
Budinca de cartofi este o masa satioasa si gustoasa pentru cei mici, incat nu o sa mai fie nevoie sa il pacalesti cu « soldatei » sau « avioane ». O sa pape cu drag si spor fiindca acest preparat este taaaare bun. Vei vedea!
Budinca de cartofi cu branza de vaci
Ingrediente:
- 500 g cartofi
- 45 g branza de vaci
- 100 g telemea
- 1 lingura de unt
- 1 ou
Mod de preparare:
- Curata si fierbe cartofii, iar apoi taie-i in rondele - cat vrei tu de subtiri sau groase.
- Intr-un castronel prepara un delicios sos de branza de vaci, telemea si ou, cu care ai sa innobilezi cartofiorii.
- Aseaza toata compozitia intr-o tava mai adanca si pe deasupra intinde untul.
- Lasa totul la cuptor 30 de minute, pana se rumeneste totul pe deasupra si budinca de cartofi este gata.
Ii e cuiva foame?
Vezi si

6 rețete de mic dejun de încercat dacă ai intoleranță la lactoză
Raluca Margean |
Joi, 21.06.2018

Știucă la cuptor: 3 moduri în care o poți prepara
Raluca Margean |
Joi, 21.06.2018

Ardei umpluți cu varză: cea mai bună rețetă de murături
Andreea Baluteanu |
Joi, 21.06.2018