Orice mancare cu carnati nu poate fi descrisa decat ca fiind pur si simplu delicioasa. Dar daca vorbim de o mancare de fasole cu carnati, imbinam traditia cu savoarea si obtinem o masa bogata si pe gustul oricui. Incearca aceasta reteta de mancare cu carnati la care poti adauga si ceva muraturi pentru a te bucura de un pranz pe cinste.
Mancare de fasole cu carnati in doar 30 de minute
Pentru mancarea cu carnati ai nevoie de:
|
Ceapa se spala bine, se curata si se taie cat mai marunt posibil. Fasolea se tine in apa rece aproximativ 30 de minute, dupa care se scurge si se pune deoparte. Carnatii trebuie taiati in felii de 1 cm grosime, iar pastrama in cubulete mici. Verdeata se toaca marunt dupa ce este spalata sub cateva jeturi de apa rece.
Cand toate ingredientele sunt astfel pregatite este momentul sa preparam mancarea cu carnati. Intr-o tigaie se pune putin ulei in care se inabusa ceapa. Se adauga fasolea, care se condimenteaza dupa gust, urmata de sunca si verdeata. Se completeaza cu apa, care se adauga treptat pana cand este acoperita fasolea complet. Se lasa la fiert timp de cinci minute, la foc mediu, iar la sfarsit se sareaza dupa gust si se adauga crenguta de rozmarin pentru o aroma deosebita.
Mancare cu carnati pentru tine si familia ta
In uleiul ramas, carnaciorii se prajesc putin. Cand sunt gata se adauga in mancarea de fasole, iar cratita se lasa pe foc pentru a da in de cateva ori in clocot cu carnatii. Stinge focul si serveste mancarea de fasole cu carnati cu ardei, gogosar sau castraveti in otet.
Mancarea de fasole cu carnati este perfecta pentru a o servi drept felul doi la masa de pranz. Este o mancare satioasa dar deloc greu de preparat. Mai mult decat atat, nu iti ia deloc mult timp sa prepare aceasta mancare, ceea ce ii ofera inca o bila alba. Savureaza mancarea cu carnati pentru o masa gustoasa si copioasa.