Rețete delicioase
Înapoi la
Nu Skin

Mancare de naut

Roxana Gheorghe

Nautul seamana foarte mult cu mazarea si tocmai din acest motiv i se mai spune si mazarea berbecului. Acesta provine din Asia Mica si se deosebeste de bobul de mazare prin culoare. Nautul il putem gasi in diferite culori: roz deschis, galben si foarte rar cafeniu.

Mie imi place foarte mult nautul, iar daca si tie iti place ai sansa sa inveti o reteta delicioasa de mancare de naut. Priveste mai jos!

Mancare de naut

Mancare de naut

Ingrediente:
- 250 g naut (conserva)
- 2 rosii
- jumatate de ardei
- o ceapa
- un catel usturoi
- jumatate de cescuta suc de rosii
- chili
- busuioc
- sare
- piper

Cum prepari mancarea de naut?

Cureti ceapa, usturoiul si ardeiul si le tai marunt. Le pui la calit in 3 linguri de ulei. Cand ceapa devine aurie adaugi si rosiile decojite si taiate cubulete. Potrivesti gustul de sare si piper. Acum, amesteci legumele si cu sucul de rosii si 100 ml apa. Lasi sa fiarba vreo 15 minute, pana scade apa si adagi nautul si putin busuioc. Il mai lasi cateva minute, apoi stingi focul.

Mancare de naut

Mancarea de naut se poate servi si cu bucatele de carne prajita.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1.3 (80)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!