O reteta exotica si delicioasa pentru micul dejun: Banana Burrito

O reteta exotica si delicioasa pentru micul dejun:  Banana Burrito
Ioana Budeanu
Joi, 26.01.2012

Cuprins

Micul dejun ar trebui sa fie cea mai importanta masa si sa  iti ofere toata energia de care ai nevoie pe parcursul intregii zile. Acesta trebui sa contina carbohidrati, proteine, vitamine si minerale si sa fie satios, insa fara prea multe calorii. Iti propun o reteta exotica, originala, delicioasa si foarte usor de preparat: Banana Burrito!

Iata cum sa prepari un mic dejun satios si sanatos!


Banana Burrito

Ingrediente (pentru 4 persoane):

- 4 clatite
- o lingura de miere
- 2 linguri gem dietetic de capusi/zmeura/caise (se gaseste in supermarket, la produse dietetice)
- 4 banane
- 3 linguri de cocos (fara adaos de zahar)
 
Burrito cu fructe


Mod de preparare:

- aseza clatitele pe o farfurie intinsa
- unge fiecare clatita cu putina miere
- adauga cantitatea dorita de gem/marmelada dietetica de capsuni/zmeura
- presara putina nuca de cocos rasa
- in mijlocul lipiei aseaza o banana intreaga, decojita
- ruleaza clatita si strange-o bine cu ajutorul unui servet din hartie, eventual prinde-o cu 2 scobitori, pentru a nu se desface
- pune farfuria cu clatite si banane in cuptorul cu microunde timp de 35 de secunde
- se serveste calda, cu putin iaurt pe deasupra si cu fulgi de cocos
  
Banane, nuci, migdale

 
Timp de preparare: 5 minute

Iata ce contine o portie de Banana Burrito:

232 calorii, 7 g proteine, 10 g grasimi, 31 g carbohidrati, 49 mg calcium, 216 mg sodiu, potasiu, 0 mg colesterol, 3 g fibre.
 
 
 
Articolul urmator »
Ardei umpluți cu varză: cea mai bună rețetă de murături
Ardei umpluți cu varză: cea mai bună rețetă de murături
Andreea Baluteanu | Marţi, 11.06.2024
Incepe quiz
Micul dejun preferat dezvăluie când îți vei cunoaște sufletul pereche
Micul dejun preferat dezvăluie când îți vei cunoaște sufletul pereche

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (22)
Alte subiecte care te-ar putea interesa
Maioneză la blender: cea mai rapidă rețetă
Raluca Margean | Luni, 24.06.2024

Ne găsești pe