Salata de ceapa

Salata de ceapa
Edda Bild
Miercuri, 26.05.2010

Cuprins

Ceapa este printre cele mai versatile alimente care ofera o baza si echilibru mancarurilor din intreaga lume, dar rareori este "actorul principal" intr-o reteta. De aceea, astazi ii oferim atentia pe care o merita cu o salata de ceapa, migdale si struguri delicioasa!

Salata de ceapa cu migdale si struguri

Salata de ceapa
Ingrediente:

- 3/4 lingurita de sare
- o lingura si o lingurita de zeama de lamaie
- 5 linguri de ulei de migdale
- un amestec de salata verde (de la pachet sau proaspata - cam 300 g), in special cu radicchio (cicoarea italieneasca)
- 1 ceapa rosie, curatata si taiata in fasii subtiri
- 2 cani de boabe de strugure fara seminte, taiate in jumatati
- o cana de migdale prajite, taiate in jumatati

Preparare:

La fel de simplu ca:

1. Amesteca sarea, zeama de lamaie si uleiul intr-un bol.

2. Amesteca sosul impreuna cu restul ingredientelor.

 

Ceapa are parte de binemeritata atentie si de o reteta in 3 pasi simpli si usori pentru o salata de ceapa cu migdale si struguri absolut delicioasa si ideala pentru vara!

 
Vezi si
10 rețete cu ardei copți pe care să le încerci
10 rețete cu ardei copți pe care să le încerci
Raluca Margean | Miercuri, 26.05.2010
Ciuperci portobello: beneficii și idei de retete
Ciuperci portobello: beneficii și idei de retete
Raluca Margean | Miercuri, 26.05.2010
Articolul urmator »
Risipa alimentară: ce efecte are și cum o poți combate
Risipa alimentară: ce efecte are și cum o poți combate
Raluca Margean | Miercuri, 29.01.2025

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1.9 (14)
Alte subiecte care te-ar putea interesa
Mâncarea japoneza: principii și beneficii
Raluca Margean | Sâmbătă, 30.11.2024

Ne găsești pe