Salata de ceapa

Salata de ceapa
Edda Bild
Miercuri, 26.05.2010

Cuprins

Ceapa este printre cele mai versatile alimente care ofera o baza si echilibru mancarurilor din intreaga lume, dar rareori este "actorul principal" intr-o reteta. De aceea, astazi ii oferim atentia pe care o merita cu o salata de ceapa, migdale si struguri delicioasa!

Salata de ceapa cu migdale si struguri

Salata de ceapa
Ingrediente:

- 3/4 lingurita de sare
- o lingura si o lingurita de zeama de lamaie
- 5 linguri de ulei de migdale
- un amestec de salata verde (de la pachet sau proaspata - cam 300 g), in special cu radicchio (cicoarea italieneasca)
- 1 ceapa rosie, curatata si taiata in fasii subtiri
- 2 cani de boabe de strugure fara seminte, taiate in jumatati
- o cana de migdale prajite, taiate in jumatati

Preparare:

La fel de simplu ca:

1. Amesteca sarea, zeama de lamaie si uleiul intr-un bol.

2. Amesteca sosul impreuna cu restul ingredientelor.

 

Ceapa are parte de binemeritata atentie si de o reteta in 3 pasi simpli si usori pentru o salata de ceapa cu migdale si struguri absolut delicioasa si ideala pentru vara!

 
Vezi si
Cele mai bune rețete cu flori de salcâm
Cele mai bune rețete cu flori de salcâm
Raluca Margean | Miercuri, 26.05.2010
Articolul urmator »
Cum faci cel mai bun păstrăv la grătar
Cum faci cel mai bun păstrăv la grătar
Andreea Baluteanu | Vineri, 05.07.2024

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1.9 (14)
Alte subiecte care te-ar putea interesa
Macrou la cuptor cu lămâie: cea mai bună rețetă
Raluca Margean | Duminică, 08.12.2024
Cușcuș: beneficii și idei de rețete
Raluca Margean | Duminică, 16.06.2024

Ne găsești pe