Salata de patrunjel

Cuprins
Verde este culoarea sezonului! Asa ca de ce sa nu fii in trend si atunci cand gasesti? Joaca-te cu ingrediente savuroase si prepara azi o salata: patrunjel. Fiecare imbucatura va fi o explozie de arome naturale si fiecare papila gustativa iti va multumi pentru deliciul verde al verii!
Salata de patrunjel cu ulei de masline
- un sfert de cana de ulei de masline
- o lingura de otete de vin rosu
- o ceapa rosie mica, tocata marunt
- un catel de usturoi, tocat marunt
- o lingurita de mustar Dijon
- un sfert de lingurita de sare
- un varf de piper negru
- 2 manunchiuri de patrunjel (cam 5 cani de frunze)
- 2 manunchiuri de hasmatuchi (care este doar un alt sortiment de patrunjel "cret")
- un sfert de cana de arpagic proaspat
Preparare:
Agita uleiul, otetul, ceapa, usturoiul, mustarul, sarea si piperul intr-un borcan sigilat pana s-au combinat aromele. Pune deoparte, la temperatura camerei.
Spala frunzele de patrunjel si hasmatuchi, usuca-le bine si amesteca-le cu arpagic. Stropeste cu sosul preparat anterior pentru o delicioasa salata de patrunjel, verde si pline de vitamine si arome!


