Rețete delicioase
Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
Back to School

Sărbătorește românește, cu specialități culinare românești

Marţi, 27.02.2018
de Andreea Marinescu

Grupul City Grill invită bucureștenii și nu numai, să se bucure de sărbătoarea românească a primăverii în stil românesc, în compania preparatelor vedetă din restaurantele din Grup.

De Mărțișor, chefii restaurantelor din familia City Grill - Caru’cu bere, Hanu’ Berarilor, Hanu’ lui Manuc, Pescăruș și City Grill–invită publicul să întâmpine primăvara în stil românesc, cu specialitățile casei. Adevărate „mâncăruri destinație”, cele mai apreciate preparate din meniuri promit să devină memorabile.

Restaurantul Caru’ cu bere propune specialitatea casei, ciolan românesc de porc împreună cu varză calită, mămăliguță, hrean și ardei iute. Gătit după o rețetă de care se bucură anual sute de mii de români, ciolanul de porc de la Caru’ cu bere este preparatul care uimește vizitatorii străini și îi face să se îndrăgostească de bucătăria tradițională românească.

ciolan de porc

La restaurantele Hanu’ berarilor, chefii gătesc cu pasiune Mâncarea berarului. Pulpele de rață rumenite la cuptor cu varză călită au un gust unic, delicios, imposibil de regăsit sau descoperit altundeva.

mancarea berarilor

Legendarul restaurant Pescăruș, cel mai nou membru al familiei City Grill, își împarte meniul în trei părți. Meniul contemporan, inspirat din viața bucureștenilor de astăzi, meniu de pește, inspirat de pasiunea bucureștenilor pentru pescuit și meniul pentru nostalgici, inspirat de viața bucureștenilor de altădată. Pentru începutul primăvarii, propunerea Pescăruș este bibanul în crusta de sare gătit la cuptor, un preparat gustos, ușor și sănătos.

biban

Hanu’ lui Manuc propune vizitatorilor un răsfăț gustativ complet: ciolan de miel caramelizat, pregătit la cuptor cu mirodenii și vin roșu, asortat cu cartofi copți și soté de fasole verde cu usturoi.

ciolan de miel

Restaurantele City Grill sunt deja celebre datorită rețetelor de mici, astfel că propunerea din partea lor se referă la a experimenta gusturile diverse din Platoul Micilor - mici de Obor, mici de Medgidia, mici de Lehliu Gară, mici de-ai lui Iordache, serviți cu cartofi prăjiți.

platou cu mici

Toate restaurantele din Grupul City Grill folosesc rețete proprii, inspirate din preparatele tradțtionale pe care românii le iubesc. Mâncărurile din meniuri au ingrediente proaspete, de calitate, fără aditivi sau conservanți alimentari, iar respectarea rețetelor și păstrarea furnizorilor de-a lungul anilor asigură vizitatorii că regăsesc întotdeauna aceleași gusturi pe care și le amintesc și pe care le apreciază.

Despre Grupul City Grill

Grupul City Grill este cel mai important jucător român din industria restaurantelor. Fondat în 2004, Grupul City Grill operează în prezent 19 restaurante și cafenele sub brandurile Caru’ Cu Bere, Hanu’ lui Manuc, Pescăruș, Hanul Berarilor, Trattoria Buongiorno, City Grill și City Café.

Încă de la primul restaurant, Grupul City Grill a avut la bază ideea de a oferi clienților un loc potrivit pentru a invita un partener de afaceri la masă, de a crea un loc de relaxare necesar în pauza de masă, cu familia sau cu prietenii. Prin restaurantele operate, Grupul City Grill se adresează clientului urban care obișnuiește să-și petreacă timpul liber în oraș și să-și stabilească înâlnirile business sau personale la o cafea. Meniurile din restaurante sunt accesibile și variate, cu specific românesc și internațional.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    Ai nevoide de un SFAT?

    Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

    întreabă

    LIKE si intra in universul divelor!