Rețete delicioase
Înapoi la

Savurează Brânza Făgăraș și câștigă unul din sutele de premii puse în joc

Savurează Brânza Făgăraș și câștigă unul din sutele de premii puse în joc

Redactor Divahair.ro

Fiecare masă are un sens anume, fiecare preparat tradițional ne aduce aminte de clipele petrecute la bunici, pe care o să le păstrăm toată viața în amintirea noastră. Gustul autentic al Brânzei Făgăraș te poate trimite într-o vacanță de neuitat în Munții Făgăraș sau îți poate oferii sute de premii de neînlocuit.

Resimte aroma tradiției și bucură-te de gustul autentic românesc al produselor Big Panda, ce te trimit cu gândul la casa bunicilor și la miresmele îmbietoare ale preparatelor tradiționale.

În momentele de nostalgie, ne aducem aminte cu drag de mâncărurile copilăriei și de bunătățile cu care bunica ne răsfăța la țară în fiecare dimineață. Savurează brânza Făgăraș, iar Big Panda te va premia în cadrul campaniei „Mai bun ca niciodată” ce se desfășoară în perioada 10 Decembrie 2018 - 14 Aprilie 2019. Cu brânza Făgăraș, transformi fiecare masă într-o călătorie de neuitat sau într-un premiu de neînlocuit. Fiecare cutie de brânză Făgăraș îți poate aduce cât mai multe șanse pentru a câștiga unul din cele 275 de premii.

Cum poți intra în cursa pentru unul din premiile concursului? Foarte simplu! Trebuie doar să înscrii codul aflat sub folia Brânzei Făgăraș în aplicația de concurs BigPanda, să ghicești cufărul norocos sub care se ascund premiile zilnice și intri automat în tragerile la sorți pentru unul dintre premiile săptămânale, lunare sau Premiul cel mare. Acestea constau în produse tradiționale, electrocasnice și smartphone-uri. Marele premiu te poate trimite într-o excursie la poalele munților Făgăraș cu 4 nopți de cazare all-inclusive pentru 2 persoane.

branza

Răsfăță-ți familia cu produse lactate naturale, transformând fiecare masă într-un ritual în care gusturile și aromele îmbietoare te fac să călătorești cu gândul la momentele în care zburdai în vânt și soare pe dealurile din satele românești.

Campania se va desfășura conform regulamentului, pe care îl găsiți aici, iar pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și anunțuri despre concurs, urmăriți-ne pe pagina de Facebook.

 

Articolul urmator
Pâine de hrișcă: 3 rețete sănătoase
Pâine de hrișcă: 3 rețete sănătoase
Ce carte de joc te reprezinta?
Incepe quiz
Ce carte de joc te reprezinta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.