Specialitate japoneza: Sos teriyaki

Specialitate japoneza: Sos teriyaki
Roxana Gheorghe
Miercuri, 05.05.2010

Cuprins

Bucataria japoneza si cea chinezeasca sunt experte in materie de frumos si bun. Iata cum prepara bucataria japoneza sosul teriyaki!

Sos teriyaki

Sos teriyaki

Ingrediente:
-6 linguri sos de soia
- 3 linguri de sake (dragul)
- 2 linguri de vin alb
- o lingura de zahar

Cum prepari sosul teriyaki?

- intr-o oala pui sosul de soia, vinul alb, dragul si zaharul
- dai craticioara pe foc, la flacara mica, pana cand se topeste zaharul
- mai lasi sa fiarba cateva minute si poti sa il servesti

Sos teriyaki

Sos teriyaki - bun si usor de preparat! Poate fi folosit cu succes la orice friptura!

Vezi si
Ciocolata albă: 3 motive să o alegi
Ciocolata albă: 3 motive să o alegi
Raluca Margean | Miercuri, 05.05.2010
Mâncarea japoneza: principii și beneficii
Mâncarea japoneza: principii și beneficii
Raluca Margean | Miercuri, 05.05.2010
Ciuperci portobello: beneficii și idei de retete
Ciuperci portobello: beneficii și idei de retete
Raluca Margean | Miercuri, 05.05.2010
Articolul urmator »
10 rețete cu ardei copți pe care să le încerci
10 rețete cu ardei copți pe care să le încerci
Raluca Margean | Sâmbătă, 27.09.2025
Incepe quiz
Ce fel de pizza ar trebui sa comanzi?
Ce fel de pizza ar trebui sa comanzi?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.1 (10)

Ne găsești pe