Rețete delicioase
Înapoi la

Spirala cu urda

Spirala cu urda

Irina Nae

Mod de preparare Spirala cu urda

Amestecam faina cu sare, zaharul si praful de copt. Facem o gaura in mijloc, adaugam otetul si untul la temperatura camerei si incepem sa framantam adaugand treptat apa. Il acoperim cu o folie alimentara si dam la frigider 30 minute.

UMPLUTURA – batem ouale bine, adaugam urda, coaja de portocala rasa, zaharul si amestecam bine.

Intindem aluatul intr-o foaie subtire. Taiem fasii de cca 8 cm latime. Pe fiecare fasie adaugam pe mijloc compozitia de urda si unim marginile.

Asezam in tava unsa cu unt formand spirala incepand din mijlocul tavii.

Ungem spirala cu putin unt topit si dam tava la cuptor pentru cca 25 min., scoatem tava o ungem cu oul batut si dam din nou la cuptor pana se rumeneste frumos.

Ingredientele si cantitatile le gasesti AICI

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.