10 semne că NU va fi bun la pat

Vineri, 05.08.2016
de Andreea Baluteanu
Nu ţi-a făcut niciodată vreun compliment
Imaginea precedenta
Imaginea urmatoare

Nu ţi-a făcut niciodată vreun compliment

Te întâlneşti cu el de ceva vreme, dar nu eşti prea sigură dacă te place cu adevărat. Mai mult, are o atitudine misterioasă, uşor blazată faţă de tine, încât te face să fii complet nesigură pe tine. Nu avem nevoie de un bărbat care să ne recite pe de rost sonetele lui Shakespeare, dar nici de unul care ne va face foarte conştiente de noi atunci când ne dezbrăcăm, şi nu într-un sens pozitiv!

Ce-ai spune dacă ar exista o baghetă magică, aptă să îţi spună dacă tipul cu care te întâlneşti va fi sau nu bun la pat? Noi am face tot posibilul să facem rost de ea cât mai curând!

Ei bine, chiar există! Se numeşte observaţie atentă a comportamentului său, este înrudită cu intuiţia feminină şi se împacă de minune cu puţină psihologie. Gesturile pe care le face, cuvintele pe care ţi le adresează şi atitudinea sa, per ansamblu, faţă de tine îţi vor dezvălui şi performanţele sale ulterioare din aşternuturi.

Ca să devii o adevărată maestră a descifrării comportamentului masculin, descoperă aici şi ce înseamnă cu adevărat cele mai folosite replici la prima întâlnire!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2 (2)

Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoide de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!