Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Am decodat limbajul bărbaţilor: ce spune versus ce gândeşte la prima întâlnire!

Luni, 18.07.2016

Deşi auzim peste tot că femeile sunt fiinţe complexe şi că bărbaţii sunt atât de uşor de citit, de multe ori ne pierdem în faţa vorbelor dulci ale tipului care ne place şi ajungem să ne „îmbătăm” cu relaţii iluzorii, deşi la mijloc nu există decât un flirt sau o aventură pasageră.

Nu vei mai avea parte de prime întâlniri cu semnificaţii duble pentru tine şi protagonistul de sex masculin! Noi ne-am îngrijit să interpretăm limbajul bărbaţilor: ştii ce spune, acum vei afla şi ce gândeşte atunci când rosteşte cuvintele care te pun în cumpănă.

Limbajul bărbaţilor a fost descifrat: ce spune şi ce gândeşte la prima întâlnire

Aţi discutat câte în lună şi în stele, v-aţi şi sărutat la sfârşit, te-a invitat la el, e clar că sunteţi predestinaţi: aşa arată scenariul primei întâlniri pentru tine. Ai vorbit numai tu, te-a sărutat pentru că nu ştia cum să te facă să taci mai repede şi te-a invitat la el pentru o partidă de sex urmată de o despărţire rapidă (deşi ar fi preferat să fie la tine, ca să se poată face nevăzut în zori). Ai rămas cu gura căscată? Află că nu ai fost înşelată în mod voit, ci toate intenţiile sale erau cât se poate de limpede exprimate. Descifrează limbajul bărbaţilor cu ajutorul nostru!

„Am fost atât de ocupat cu munca în ultima perioadă” – „Nu vei auzi prea des de mine”

Ceea ce la prima vedere pare a fi semnul clar că tipul cu care te întâlneşti este un super om de afaceri e, de fapt, tradus în limbajul bărbaţilor ca un avertisment subtil că vrea o relaţie scurtă, iar termenii întâlnirii vor fi dictaţi doar de el.

„Ai urmărit ultimul episod din Urzeala Tronurilor? Trebuie să îl vezi, iar eu îl am deja pe tabletă” – „Te invit la mine şi mă gândesc la un singur lucru: sex!”

Desigur, poţi să ai de-a face şi cu un fan loial „Game of Thrones”, dar dacă acum e prima dată când aduce acest subiect în discuţie, e clar că nu vrea să vadă altceva decât... pe tine goală.

„Deci, cum te-ai simţit în această seară?” – „Ce şanse mai am la un nou date?”

De data aceasta, limbajul bărbaţilor este destul de direct, deşi multe femei au tendinţa de a răspunde la întrebare cu un „bine” sau „grozav”. Ce vrea el să audă este un „minunat, când ne mai vedem?”. Explicaţia: îi place mult de tine, dar se codeşte să o recunoască direct, invitându-te cu un entuziasm debordant din nou în oraş.

„Ar trebui să ieşim la o cafea” – „Mi-ai plăcut, dar nu atât de tare”.

Dacă această replică intervine după o cină la un restaurant fancy în oraş, mesajul e nefericit de clar: i-ai plăcut, dar nu atât de tare încât să mai scoată o sumă consistentă din buzunar pentru tine. Poate se mai gândeşte la o cafea la Starbucks!

„Ce cald a fost în ultima perioadă” – „O Doamne, nu am nici cea mai mică idee despre ce să vorbesc cu ea”

Din nou, o replică dificilă din limbajul bărbaţilor! Ai putea cădea în capcana de a crede că se plictiseşte groaznic dacă a ajuns să discute despre vreme, dar adevărul este că te place, şi încă destul de tare încât să îl inhibi şi să îi înceţoşezi (cu o pâclă extrem de sexi) mintea!

„Nu caut o relaţie serioasă acum” – „Nu vreau decât să mă culc cu tine” (şi uneori, nici măcar asta)

Este probabil cea mai directă şi mai sinceră afirmaţie din limbajul bărbaţilor. Şi totuşi, femei de pretutindeni au făcut greşeala de a o nesocoti, considerând că ea a fost pronunţată într-o perioadă tragică din viaţa lui, când nu o cunoştea pe EA. Deşi sunt şi cazuri când tipii se îndrăgostesc şi se răzgândesc, de cele mai multe ori, EL spune exact ceea ce gândeşte: că nu vrea (aproape) nimic de la tine.

„Sunt destul de obosit şi mă aşteaptă o zi grea mâine” – „De abia aştept să scap de AICI”

E vineri seara, tocmai ţi-a declamat că nu lucrează niciodată în weekend şi nici nu ţi-a povestit despre un city break aventuros sau despre o intervenţie chirurgicală pe viaţă şi pe moarte programată a doua zi. Singura explicaţie? Nu i-a plăcut de tine! Ne pare rău, dar sinceritatea este salvatoare în această situaţie.

„Pot să te sărut?” – „Vreau totul acum, dar îmi placi prea tare şi mi-e teamă să nu grăbesc lucrurile”

Felicitări, urechile ţi-au fost binecuvântate cu cele mai dorite cuvinte din limbajul bărbaţilor la prima întâlnire. Pe lângă faptul că te place mult (vrea să te sărute), îţi cere şi acordul de a o face, ca să îţi arate că te respectă şi că eşti mai mult decât o simplă cucerire. Dacă îţi cere doar un „pupic cuminte”, să nu cazi în capcana de a crede că nu e atras prea tare de tine!

Tu ce părere ai despre limbajul bărbaţilor? Ai interpretat vreodată greşit aceste replici la prima întâlnire? Descoperă aici şi cum să citeşti gândurile „înşelătorilor” reprezentanţi ai sexului masculin!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.6 (11)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!