Nu Skin

10 semne că te-a înșelat fără ca tu să știi

Mihaela Onofrei, redactor Divahair.ro

Într-o relație, încrederea reciprocă și fidelitatea sunt cele mai importante aspecte. Cei doi acceptă să intre în relația respectivă deoarece partenerul le oferă toate lucrurile de care au nevoie, îndeosebi împlinire emoțională și iubire. Însă există persoane care intră în relații din plictiseală sau își dau seama, la scurt timp, că persoana pe care o au alături nu este cea potrivită. În aceste cazuri, apare infidelitatea.

Este dificil să îți dai seama că bărbatul de lângă tine te-a înșelat, mai ales atunci când știe să își acopere foarte bine urmele. Dragostea este oarbă, mai ales la început, însă întotdeauna trebuie să îți asculți instinctul. În galeria de mai sus vei afla care sunt semnele că te-a înșelat fără ca tu să știi. Ține cont de aceste indicii și ia o decizie până nu e prea târziu!

Face baie mai des

Face baie mai des

Deși poate părea amuzant, atunci când programul de făcut duș al partenerului tău se schimbă, poate fi un semn că te-a înșelat. Atunci când întâlnirile cu amanta au loc în împrejurări mai puțin convenționale, așa cum este bancheta din spate a mașinii, nevoia de a face duș imediat după acest episod este iminentă. Deși efortul perechii tale de a mirosi mereu bine va fi de apreciat, adevăratul motiv din spatele acestui lucru îți va crea multe neplăceri în relația de cuplu.

Apar schimbări frecvente în programul lui zilnic

Apar schimbări frecvente în programul lui zilnic

Uneori, evenimentele neprevăzute nu pot fi evitate. Totuși, atunci când îți spune că trebuie să se vadă urgent cu un prieten chiar în ziua călătoriei pe care ați plănuit-o împreună cu multe săptămâni înainte, este cazul să îți pui câteva întrebări. Când situația se repetă, iar planurile lui se schimbă mereu, este posibil ca acesta să te înșele. Găsește mereu motive pentru a veni seara târziu acasă? Poate că altcineva îi ține companie până la acea oră.

Este mai protector cu telefonul

Este mai protector cu telefonul

Deoarece întâlnirile se stabilesc în secolul XXI pe telefon, este normal să înceapă să îl ascundă de tine, dar și să își schimbe parola. Chiar dacă nu vei găsi nicio dovadă clară a existenței unei a 3-a persoane, este indicat să te gândești mai bine atunci când vei vedea că are un nou prieten, Mihai, cu care vorbește des la telefon. Bărbații pot fi destul de inventivi atunci când își înșală jumătatea și nu vor lăsa niciun detaliu să le scape.

Te acuză că îl înșeli

Te acuză că îl înșeli

Toată vina pe care o resimte un bărbat care înșală îl face să își iasă des din minți și să devină paranoic. Dacă te acuză din senin că ai călcat strâmb, acesta poate fi un semn că te-a înșelat. În mintea acestuia, faptul că ți-a trădat încrederea trebuie să se întoarcă împotriva lui. Astfel, are impresia că și tu vei face același lucru, pentru a fi chit.

Surse foto: Pixabay

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.8 (26)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta