Adevarata Stare de Bine
Nu Skin

Semne că el nu are încredere în tine

Marţi, 16.08.2016
de Viorica Ghinea

Încrederea este un ingredient de bază în orice relație, având în vedere că se poate ajunge ușor la despărțire dacă ea nu există între parteneri. Indiferent din ce motiv s-a creat această fisură, află din timp dacă partenerul tău mai are încredere în tine și fă tot ce îți stă în putință pentru a-i demonstra că se înșală.

Așadar, iată care sunt semnele care îți demonstrează că partenerul tău nu are încredere în tine!

S-a transformat în detectiv

Dacă partenerul tău pare să fie mereu pe urmele tale, este clar că nu are încredere în tine. Observi că el îți verifică obiectele personale, se uită suspicios la tine de fiecare dată când încerci să îi oferi anumite explicații și îți face scene de gelozie. Nu este nimic ieșit din comun dacă se mai întâmplă astfel de lucruri, dar dacă ele sunt frecvente, trebuie să tragi un semnal de alarmă. Odată ce și-a pierdut încrederea în tine, cu greu vei reuși să i-o mai recapeți.

Nu suportă să ieși fără el în oraș

Nici nu îi spui bine că ai planuri de ieșit în oraș, unele care nu îl includ pe el, că deja începe să îți adreseze o avalanșă de întrebări. Vrea să știe în permanență unde ești și ce faci mai exact. Dacă este foarte gelos, nu ar trebui să te surprindă că va începe să te urmărească pentru a se asigura că ești acolo unde i-ai spus.

Discută deschis cu el și spune-i că atitudinea lui nu este deloc în regulă, dar asigură-te în același timp că și comportamentul tău este unul care inspiră încredere. Cu timpul va realiza că nu are de ce să se îndoiască de tine.

Nu își mai deschide sufletul în fața ta

Un alt semn care îți demonstrează că partenerul tău nu mai are încredere în tine este atitudinea lui reținută. Dacă înainte îți povestea tot felul de lucruri care i se întâmplau ori care îi treceau prin minte, acum este mai rece. Acesta este un mecanism de apărare. Probabil ceea ce ai făcut în trecut l-a rănit atât de mult, încât preferă să ridice un zid în jurul lui. Nu ar trebui să te mire dacă el se va răci treptat în această relație și chiar îți va cere să vă despărțiți. Nu te speria, pentru că totul depinde de cât de gravă a fost greșeala ta.

Nu vei reuși să schimbi situația peste noapte, așa că trebuie să ai răbdare cu cel drag. Apropie-te treptat de el, susține-l în ce face, arată-i că îți pasă de ceea ce i se întâmplă peste zi și, în timp, vei reuși să îl faci să aibă din nou încredere în tine.

Pentru a-i recăpăta încrederea partenerului tău, mai întâi trebuie să îți dai seama din comportamentul lui că el și-a pierdut-o. În funcție de motivul pentru care ați ajuns în situația aceasta, alege metoda potrivită prin care să îl asiguri că tu nu ai de gând să mai repeți acea greșeală.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoide de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!