10 semne clare că fostul se va întoarce, până la urmă, la tine

10 semne clare că fostul se va întoarce, până la urmă, la tine

Ramona Jurubita

Este absolut normal ca, după despărțire, să te întrebi dacă relația s-a încheiat pentru totdeauna sau dacă a rămas măcar o șansă se împăcare. Nu poți ști niciodată dacă dragostea voastră va renaște din cenușă precum pasărea Phoenix, dar poți să îți dai seama dacă în sufletul fostului partener a mai rămas măcar un gram de iubire pentru tine.

Bărbații și femeile se exprimă diferit și, uneori, pot face lucruri total opuse în încercarea de a transmite același lucru. Studiile arată că, după o despărțire, bărbații suferă mai mult timp decât femeile. De ce se întâmplă asta? Pentru că ei își reprimă sentimentele la început și durerea se intensifică, iar frustrările se acumulează și, într-un final, ajung și ei să arate că le pasă. Inițial adoptă masca durității, dar sufletul lor este rupt în mii și mii de bucățele.

Bărbat trist și gânditor care privește pe fereastră.

În cazul femeilor, totul arată invers, pentru că ele își recunosc durerea, iar acest lucru le ajută să treacă mai repede peste suferință. S-ar putea să îți fie greu să înțelegi semnalele transmise de omul care ți-a fost alături o bună perioadă de timp, dar, cu răbdare, vei reuși să îți dai seama ce vrea de la tine.

Iată cele zece semne care arată că fostul se va întoarce, până la urmă, la tine:

 1. El se află deja într-o relație
  Scopul acestei "relații pansament" făcută pe grabă este de a umple golul lăsat de tine. Mai mult ca sigur nu s-a vindecat după despărțirea voastră dacă a sărit atât de repede în brațele altcuiva. Poate s-a agățat de o altă persoană ca de un liant pentru că are nevoie de sprijin și de consolare, în timp ce se gândește încă la ce a fost între voi.
 2. Se întâlnește cu o femeie care nu se aseamănă cu tine deloc
  Unii oameni încearcă să compenseze durerea cu o altă persoană care nu-i seamănă deloc fostului partener sau fostei partenere. Există șanse foarte mari ca bărbatul de care te-ai despărțit recent să fie în continuare interesat de tine, dar să vrea să mascheze acest lucru prin interacțiunea cu cineva complet opus.
 3. Postează excesiv pe rețelele sociale
  Sigur are nevoie de atenția ta dacă postează foarte des tot ceea ce face. Vrea să îți dea impresia că este fericit, că îi merge bine, dar în același timp, vrea să se asigure că îi știi fiecare pas. Are grijă ca orice postare să fie publică? Atunci încearcă să îți arate dovezi care să te convingă de faptul că el a mers mai departe. Îți dă și aprecieri la fotografii? Este cu adevărat fericit dacă încă verifică activitatea ta?
 4. Nu ți-a returnat lucrurile rămase la el
  Poate încă speră să te întorci la el dacă nu te-a căutat deja să îți înapoieze obiectele personale care au rămas în locuința lui. Te poți gândi la același lucru și dacă nu a vrut să își strângă lucrurile pe care le avea la tine. Asta ar putea înseamna că vrea să aibă un motiv pentru a se întoarce oricând în casa ta. Acesta este un semn clar că voi doi veți avea mereu treburi neterminate și probleme nerezolvate, dacă nu faceți ceva în privința asta.
 5. Încă vrea să păstrați legătura
  De ce ar vrea cineva să păstreze legătura cu o persoană care face parte din trecutul ei? Când oamenii se despart și drumurile lor ar trebui să se despartă ca să nu își mai facă rău unul altuia. Îți arată că îi este dor de tine dacă te sună în fiecare zi și dacă îți trimite mesaje în mod regulat. Probabil îi este greu să accepte ideea separării și nu poate trece peste amintirile care încă vă leagă.Bărbat care se ține după fosta parteneră, încercând să o convingă să îl ierte
 6. Nu poate să meargă mai departe
  Va fi destul de greu pentru tine să auzi lucruri despre el de la prietenii voștri comuni. Dacă nu poate să meargă mai departe, oamenii care îl cunosc îți vor spune că este mereu trist, că îi merge prost, că nu vrea să facă nimic bun cu viața lui. Este posibil ca el să aștepte momentul potrivit pentru a se întoarce în viața ta fiindcă nu se vede mai departe fără tine.
 7. A rămas neschimbat
  Dacă fostul tău se străduiește să respecte aceleași rutine și obiceiuri pe care le avea atunci când era cu tine, ar putea fi un semn că nu vrea cu adevărat să renunțe la relație sau să își piardă locul pe care îl are în viața ta. Doar activitățile noi l-ar putea face să te uite și probabil nu vrea acest lucru dacă a rămas în aceeași bulă de cristal în care trăia cu tine.
 8. Vorbește frumos despre tine
  Încă te caută doar pentru a-ți face complimente și pentru a-ți arăta că știe ce faci și că apreciază evoluția ta? Le spune și cunoștințelor comune doar lucruri bune despre tine și te aduce permanent în discuții? Nu există dovadă mai mare a faptului că încă se gândește la voi în mod constant.
 9. Încă suferă după despărțire
  Un gram de speranță a rămas în sufletul lui dacă stă trist mai mereu și nu se mai poate bucura de viață. Este vizibilă dorința lui de împăcare dacă încearcă să îi facă pe toți cei din jur să te anunțe în legătură cu starea lui. Aceasta este o strategie de manipulare, un fel de șantaj emoțional, preferat de partenerii răniți în orgoliu.
 10. Despărțirea a fost o decizie luată împreună
  Este normal ca un fost să viseze la o împăcare, mai ales dacă în cuplu nu au existat certuri și probleme majore. Relația s-a terminat amiabil? Atunci există șanse ca unul dintre parteneri să spere că totul va reveni la normal și că legătura poate fi reluată. Este bine să nu lași loc de interpretări atunci când pui punct și să spui clar dacă mai vezi sau nu o cale de împăcare. Așa îi dai voie și celuilalt să meargă mai departe. Poate și tu ai făcut lucruri care nu ar trebui făcute după o despărțire, iar gesturile tale i-au sădit speranța în suflet.

Tu ce spui despre toate aceste comportamente? Le-ai observat și tu la bărbații care acum fac parte din trecutul tău? Ar trebui să te gândești foarte bine înainte să acorzi o nouă șansă, având în vedere că trecutul vostru comun va rămâne imprimat în inimile voastre și nu îl veți putea șterge cu buretele. S-ar putea să nu vă înțelegeți nici a doua oară, mai ales dacă o să vă gândiți mereu la motivele care v-au separat.

Citește și: Ce să faci și ce să nu faci când te desparți de persoana iubită

Surse articol: YourtangoThequeenmommaRelationshiphero

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Cele 9 semne clare că nu poți să ai încredere în EL
Cele 9 semne clare că nu poți să ai încredere în EL
Ce fost se va întoarce la tine?
Incepe quiz
Ce fost se va întoarce la tine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.