12 mesaje de iertare pentru iubit, care îi vor înmuia inima

12 mesaje de iertare pentru iubit, care îi vor înmuia inima

Viorica Ghinea, redactor

I-ai greșit celui drag cu ceva și nu-ți găsești cuvintele pentru a-i spune cât de mult regreți ceea ce s-a întâmplat? Mesajele de iertare și de împăcare sunt o modalitate potrivită prin care îți poți deschide sufletul și îi poți demonstra cât de important este el pentru tine.

Iată 12 mesaje de iertare pentru iubit, cu ajutorul cărora vei face să îi treacă toată supărarea!

Mesaje de iertare pentru iubit: adu armonia în relație!

Citește aceste mesaje de iertare pentru iubit și alege-le pe cele care îi vor înmuia inima celui drag și îi vor alunga orice urmă de supărare de pe chip.

1. Știu că minciunile mele au adus nori întunecați în relația noastră, dar iertarea ta va lumina totul. Te iubesc mai mult decât îți poți imagina!

2. Îmi pare rău că te-am sufocat cu gelozia mea, dar nu rezist ca o altă femeie să fie lângă tine. Înnebunesc numai când mă gândesc. Îți promit că voi încerca să mă schimb, dar, te rog, iartă-mă.

3. Te-am neglijat când aveai mai mare nevoie de mine. Regret că am pus orice altceva mai presus decât relația noastră. Acum îmi dau seama cât de mult îmi lipsești. Crezi că mă vei putea ierta vreodată? Eu sunt dispusă să te aștept oricât.

4. Chiar dacă nu vezi lacrimile din ochii mei, nu înseamnă că nu îmi plesnește inima de durere. Vreau să fim din nou împreună, dar cheia este la tine. Te rog, iartă-mă!

5. Regret că m-am îndoit de tine. Știu că nu te merit, dar aș vrea să te mai gândești la ceea ce s-a întâmplat. Doar tu mă poți vindeca de boala geloziei.

6. Îmi este dor să îți simt privirea pe chipul meu. Îmi este dor să îți privesc zâmbetul blând. Îmi este dor să mă strângi în brațe. Te rog să mă ierți! Nu mai suport să știu că ești supărat pe mine.

7. M-am purtat ca o nebună și merit să mă pedepsești cu indiferență, dar nu mai lungi aceste clipe. Simt că iese sufletul din mine când mă gândesc că poate nu mă mai iubești ca înainte.

8. Înainte să îți cer să mă ierți, pune mâna pe inima mea și simte cum bate pentru tine. Vei simți în fiecare bătaie a ei cât de rău îmi pare pentru tot ce s-a întâmplat.

9. Îmi amintesc că mi-ai spus cândva că ești în stare să faci orice pentru mine. Atunci de ce nu îmi accepți scuzele? De ce îți este atât de greu să mă ierți? Doar știi că tu ești viața mea!

10. Nu am avut niciodată intenția să te rănesc, dar uite că am făcut-o. Știu că nu pot să schimb cu nimic ceea ce s-a întâmplat, dar lasă-mă măcar să îmi îndrept atitudinea pe viitor.

11. Să îți promit că nu ne vom mai certa niciodată ar fi o minciună. Dar îți promit că nu te vei mai simți niciodată neglijat și respins. Îmi pare rău pentru tot!

12. Regret că nu sunt iubita pe care o meriți, dar nu sunt perfectă. Nu contează pentru tine nici măcar faptul că încerc să fiu tot mai bună pe zi ce trece? Și totul doar de dragul tău.

Sperăm că aceste mesaje de iertare pentru iubit vor ajunge la inima lui și îl vor face să uite de greșelile tale. Pentru a stârni mai multă emoție, scrie-i mesajul pe o foaie de hârtie și pune-l într-un loc în care ești sigură că îl va vedea.

Citește și ce scrisoare de iertare îi scrie un bărbat iubitei lui.

Articolul urmator
Un cuplu se căsătorește la 8 ani după ce s-a cunoscut la un spital unde amândoi au primit transplanturi de inimă în aceeași zi
Un cuplu se căsătorește la 8 ani după ce s-a cunoscut la un spital unde amândoi au primit transplanturi de inimă în aceeași zi
Fostul iubit te mai vrea in viata lui? Afla!
Incepe quiz
Fostul iubit te mai vrea in viata lui? Afla!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.4 (27)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.