15 lucruri pe care bărbații le consideră absolut irezistibile la femei

15 lucruri pe care bărbații le consideră absolut irezistibile la femei

Alida Enache

Dorința de a fi plăcută de reprezentanții sexului opus este firească, nu-i așa? Femeile se chinuie o viață întreagă să afle ceea ce le place bărbaților tocmai pentru a se conforma. Toate ne dorim să fim atractive în ochii bărbatului pe care îl iubim, fără doar și poate. Dacă și tu vrei să-ți impresionezi iubitul actual sau potențial, poți afla din rândurile de mai jos care sunt acele 15 lucruri pe care bărbații le consideră absolut irezistibile la femei!

Imagine cu o femeie cu părul în vânt care se uită în jos

15 lucruri pe care bărbații le consideră absolut irezistibile la femei

 1. Bunătatea. Bărbații observă întotdeauna felul în care se comportă partenerele lor cu alte persoane. Ei sunt atenți la felul în care își arată acestea blândețea și bunătatea, tocmai pentru că ei consideră că faptele bune sunt foarte importante. O femeie care este bună cu oamenii care o înconjoară este ideală pentru o relație serioasă și de lungă durată.
 2. Capacitatea de a găsi o cale de ieșire din situațiile jenante. Fii sigură că partenerul tău nu este atras doar de aspectul tău. Naturalețea de care dai dovadă în atitudinea ta poate fi considerată un factor decisiv. Reacția ta în situații inconfortabile și neașteptate spune foarte multe despre caracterul tău. Dacă poți recunoaște faptul că ai greșit fără sa te enervezi sau fără a încerca să te justifici, cu siguranță că îl vei cuceri rapid pe bărbatul pe care îl placi!
 3. Manichiura. Dacă ție îți place că unghiile tale să fie mereu curate și aranjate, partenerului tău de ce nu i-ar plăcea? Bărbații apreciază mâinile îngrijite, dar nu sunt neapărat interesați de cât de lungi sunt unghiile tale sau de culoarea lacului de pe ele. Atât timp cât ai mâinile fine și unghiile îngrijite, ești partenera perfectă!
 4. Starea emoțională. Bărbații nu sunt interesați să aibă relații cu femei care au o perspectivă negativă asupra lucrurilor. De exemplu, partenerul tău poate observa cu ușurință acele lucruri care te deranjează, dar și felul în care reacționezi la ele. Dacă ai obiceiul de a vedea doar partea goală a paharului, probabil că deja l-ai determinat pe iubitul tău să te asocieze cu o angoasă. El vrea să fie fericit alături de o femeie fericită. Dacă poți fi acea femeie fără să te prefaci, înseamnă că ești exact ceea ce are el nevoie.
 5. Situația financiară. Nu doar femeile sunt interesate de situația financiară a partenerilor lor. Se pare că acest lucru este valabil și în cazul bărbaților. Dacă partenerul tău te întreabă deseori despre situația ta financiară, probabil că acesta nu este doar curios, ci încearcă și să tragă câteva concluzii. Câștigi mai bine ca el? Ar putea accepta el acest lucru? Sau câștigi mai puțin și ești interesată de banii lui? Într-adevăr, acesta este un subiect destul de delicat pe care ar trebui să îl discuți deschis cu el.
 6. Stima de sine. Bărbații adoră să complimenteze femeile care merită într-adevăr atenția lor. În schimb, ei nu sunt foarte interesați de a liniști femeile care nu au prea multă încredere în ele. Până la urmă, o femeie cu stimă scăzută de sine este o femeie neatrăgătoare în ochii unui bărbat, iar acesta nu va simți nevoia să-i acorde atenție.
 7. Atitudinea față de alte femei. Dacă ai aruncat o privire urâtă unei femei care a trecut pe lângă voi, dacă să făcut un comentariu neplăcut în legătură cu ea, poți fii sigură că partenerul tău a observat gestul și deja îl interpretează. Ar putea considera că ești invidioasă și chiar complexată. Cu siguranță că nu apreciază un astfel de comportament!
 8. Stilul. Chiar dacă bărbații nu sunt interesați de ultimele trenduri, nu înseamnă că nu pot aprecia felul în care arată o femeie. Cu siguranță că fiecare bărbat are propriile preferințe atunci când vine vorba de femei și tocmai de aceea stilul tău poate fi un factor decisiv. Dar, ține minte faptul că nu vei putea fi niciodată pe placul tuturor. Nu-ți pierde timpul schimbând-ți stilul pentru o persoană anume. Fii tu! Cine te apreciază exact așa cum ești ți se va alătura, fără doar și poate!
 9. Încălțămintea. Nu, partenerul tău nu încearcă să identifice numele designer-ului pantofilor tăi și nici să-și amintească regulile combinațiilor de culori dintre pantofi și genți. În schimb, el este foarte interesat de cât de confortabil te simți în încălțămintea ta. De exemplu, o femeie care poartă o pereche de pantofi cu toc foarte înalt se poate simți foarte iritată și probabil că abia așteaptă să se termine întâlnirea. Este bine de știut!
 10. Numărul de prieteni. Pentru bărbați este foarte important ca partenerele lor să aibă viață personală. Cu siguranță că iubitul tău se va alarma dacă va afla că nu ai niciun prieten, la fel cum i se va părea ciudat dacă pur și simplu cunoști prea multe persoane. Prieteniile cu alții, dacă sunt sănătoase, aduc și ele un oarecare echilibru într-o relație.
 11. Hainele cu spatele gol. Poate fi vorba despre un top sau despre o rochiță. Până la urmă nici nu contează! Să fie cu spatele gol și să se vadă cât mai multă... piele. Bărbați consideră că genul acesta de piese vestimentare dezvăluie într-un mod foarte sexy și extrem de feminin o mică parte a corpului fără a arăta, totuși, prea mult.Imagine cu o femeie blondă și frumoasă în rochie neagră și cu spatele gol
 12. Felul în care râd și se exprimă. Nu-ți fie frică să-ți arăți emoțiile în fața partenerului tău. Dezlănțuie-te și simte-te comod! Îți vine să râzi? Ei bine, ce mai aștepți? Bărbații adoră asta.
 13. Simțul umorului. Partenera perfectă își face iubitul să râdă întotdeauna, fără doar și poate. Femeile care sunt capabile să facă glume foarte amuzante, dar care și înțeleg bancurile partenerilor lor sunt foarte atractive. Cele care nu posedă un simț al umorului atât de dezvoltat nu vor avea parte de atât de multă iubire, este evident.
 14. Oboseala. Insomniile și lipsa somnului nu te vor face mai atractivă, știi doar. Nici cele mai scumpe produse cosmetice din lume nu-ți vor face chipul să strălucească după o noapte în care nu ai dormit. Bărbații consideră că femeile odihnite sunt mult mai atrăgătoare pentru că, în mod evident, ele arată mai bine.
 15. Aspirațiile. Cu toții avem un scop în viață nu? Misiunea noastră este să-l descoperim și să luptăm pentru a-l duce la bun sfârșit. Dorința de a trăi, îndrăzneala de a visa, dar și aspirațiile fac orice persoană să pară mai atractivă. Bărbații sunt atrași de femeile care sunt dispuse să facă orice pentru a-și atinge țelurile pentru că asta înseamnă că ele trăiesc viața în adevăratul sens al cuvântului.

Ce crezi despre această listă? Consideri că mai este ceva de adăugat?

Citește și: Șapte lucruri la care bărbații sunt atenți, în secret, când vine vorba de femei

Surse articol: BrightsideRelationshipheadquarters, Thestatemen

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Confesiuni reale și înduioșătoare de la femei: Cum și-au dat seama că partenerul lor le iubește cu adevărat
Confesiuni reale și înduioșătoare de la femei: Cum și-au dat seama că partenerul lor le iubește cu adevărat
Cum vad barbatii prietenia ta cu alte femei?
Incepe quiz
Cum vad barbatii prietenia ta cu alte femei?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (8)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.