Șapte lucruri la care bărbații sunt atenți, în secret, când vine vorba de femei

Șapte lucruri la care bărbații sunt atenți, în secret, când vine vorba de femei

Alida Enache

Avem obiceiul de a crede că bărbații pur și simplu nu sunt atenți. Nu ne ascultă când vorbim, nu acordă atenție noii noastre frizuri și nu sunt în stare să-și dea seama când suntem supărate! Ei bine, în realitate, lucrurile nu stau chiar așa. Se pare că și aceștia acordă atenție micilor detalii în egală măsură cu femeile, doar că nu arată acest lucru. Ai rămâne surprinsă să afli la câte lucruri se gândește partenerul tău în timpul întâlnirii voastre! Da, toate gândurile lui sunt despre tine! Descoperă în rândurile de mai jos șapte lucruri la care se gândește iubitul tău atunci când te vede.

Imagine cu un bărbat care privește atent o femeie

7 lucruri la care bărbații sunt atenți, în secret, când vine vorba de femei

1. Expresia feței.

Credeai că bărbații nu pot citi emoția de pe fața ta? Se pare că te-ai înșelat! Cu toții avem această capacitate, deși avem tendința de a crede că doar femeile au super-puteri (și chiar au, doar că asta nu e una din ele). Bărbații pot observa și ei ochii triști, zâmbetul forțat, nesinceritatea, dezamăgirea. Această abilitate de a citi expresia feței partenerei sale îi oferă bărbatului posibilitate de a înțelege mai bine cum se simte aceasta. Mai mult, comunicarea non-verbală de acest gen este chiar incitantă pentru partenerul tău.

2. Culoarea hainelor pe care le poartă.

Toată lumea știe că alegem culorile hainelor noastre în funcție de starea de spirit, așa că bărbații de ce nu ar fi atenția la asta? Roșu simbolizează energia, pasiunea; negrul simbolizează eleganța, fiabilitatea și timiditatea; rozul simbolizează căldura și tandrețea. Partenerul tău știr aceste lucruri și tocmai de aceea este foarte atent la outfit-ul tău.

Atunci când o femeie alege o anumită culoare pentru ținuta pe care o va purta la o întâlnire, ea trimite semnale în subconștient în legătură cu starea ei de spirit. De asemenea, intuiția partenerului ei va prelua aceste semnale.

3. Cântă sau nu în duș?

Fiecare avem tabieturile noastre speciale atunci când facem duș, nu-i așa? Suntem singuri-singurei în intimitatea noastră și putem face absolut orice. Nivelul de stres scade, creierul nostru începe să secrete dopamină. Totul este de vis! În astfel de momente, pur și simplu ne vine să cântăm de fericire. Și foarte mulți dintre noi chiar facem asta. Pentru că ne relaxează. Pentru că ne eliberăm. Pentru că ne facem să ne simțim bine.

Bărbații sunt foarte atenți la un astfel de gest, tocmai pentru că în felul acesta ar putea înțelege mai multe despre partenerele lor. Cât de relaxată este? Simte nevoia să se elibereze? A fost stresată în ultima vreme? Aceste detalii sunt de interes pentru bărbați, cu siguranță.

Imagine cu o femeie șiun bărbat care stau la bar și zâmbesc

4. Felul în care scrie mesaje.

Femeile sunt mult mai sincere prin mesaje, decât bărbații. Ele își pot dezvălui adevăratele sentimente fără a se teme că vor fi judecate. Bărbații știu asta și tocmai de aceea încearcă să descifreze toate semnalele pe care partenerele lor le transmit prin mesaje. Cât de des îi scrii, de ce o faci, cum o faci... el va descifra toate aceste lucruri!

Mai mult, lingviștii spun că felul în care ne exprimăm spune foarte multe despre caracterul nostru. De exemplu, frazele precum „Cred, simt” sugerează faptul că persoana este concentrată asupra ei înșiși. În schimb, dacă o persoană încearcă să te convingă că este sincră cu tine, ea va folosi „Pariez, crede-mă”.

5. Băuturile pe care le preferă.

Vin alb și fructe de mare, un gin tonic alături de prietenii tăi și vin roșu atunci când ești stresată. Preferințele tale în ceea ce privește băuturile sunt foarte importante pentru partenerul tău. În funcție de ceea ce comanzi, iubitul tău ar putea înțelege mai bine care este starea ta de spirit sau măcar va știi ce să comande în continuare. De asemenea, bărbații sunt capabili de a observa dacă femeile beau de plăcere, din când în când, sau dacă sunt dependente de alcool.

6. Hainele pe care le poartă pentru a impresiona.

Da, bărbații chiar acordă atenție hainelor. Nu este doar un mit! Dar nu, nu le pasă de brand-uri, de preț sau de colecția din care fac parte. În schimb, ei vor acorda întotdeauna atenție felului în care te exprimi cu ajutorul ținutelor tale. Te simți elegantă, sexi, încrezătoare? Partenerul tău va observa!

De altfel, felul în care te prezinți la o întâlnire spune foarte multe despre ceea ce simți în legătură cu iubitul tău. Dacă vei veni într-o rochie superbă, iar coafura ta va arăta absolut superb, asta înseamnă că-l iubești cu adevărat și că vrei să-l impresionezi. Cel puțin, asta va considera el.

7. Mănâncă sau nu mănâncă multă carne?

Femeile preferă să mănânce o salată la prima întâlnire, nu-i așa? Nu vor să lase impresia că sunt pofticioase și că adoră mâncarea. Mai mult, ele ar putea sugera faptul că le place să se simtă bine și să se păstreze în formă.

Ei bine, în realitate, lucrurile stau total altfel. Femeia care își comandă salată la întâlnire poate fi timidă, în timp ce aceea care își comandă o friptură este încrezătoare și relaxată. Asta nu înseamnă că ar trebui să mănânci doar mâncăruri grase pentru a-i dovedi iubitului tău că te simți bine în pielea ta! Dar cu siguranță că el va fi întotdeauna atent la ceea ce-ți vei comanda la întâlnirile voastre.

Tu la ce ești atentă atunci când ieși la o întâlnire cu iubitul tău?

Citește și: De ce dragostea romantică nu poate dura pentru totdeauna și cum să-ți salvezi relația când ea dispare

Surse articol: Brightside, 3sm, Opera.news

Surse foto: iStock

Articolul urmator
7 lucruri pe care o femeie puternica stie ca le merita intr-o relatie de cuplu
7 lucruri pe care o femeie puternica stie ca le merita intr-o relatie de cuplu
Ce greseli faci atunci cand vine vorba de barbati?
Incepe quiz
Ce greseli faci atunci cand vine vorba de barbati?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.6 (10)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.