Nu Skin

15 lucruri pe care nu le știai despre înșelat

Mihaela Onofrei, redactor Divahair.ro

Înșelatul este unul dintre lucrurile pe care nimeni nu și le dorește într-o relație. Această acțiune distruge toată încrederea pe care cei doi parteneri o au unul în celălalt, iar în cele mai multe cazuri duce la despărțire.

În ceea ce privește durerea, nimic nu se compară cu ceea ce simțim după o despărțire. A fi cu cineva care te-a înșelat te învață că a trece mai departe este cea mai bună opțiune. Înșelatul însă este mult mai complex decât ai crede și nu este vorba doar despre acea „decizie proastă” pe care ai luat-o. Ești curioasă care sunt lucrurile pe care nu le știai despre înșelat? Află din galeria de mai sus!

Nu se întâmplă „peste noapte”

Nu se întâmplă „peste noapte”

Înșelatul nu este ceva care pur și simplu apare peste noapte. Alegerea de a înșela poate fi luată în decursul mai multor zile, luni sau chiar ani. Poate fi extrem de greu pentru o persoană să ia această hotărâre și poate duce lupte interioare, deși din exterior pare a fi în regulă.

Niciodată nu vei ști toată povestea

Niciodată nu vei ști toată povestea

Poți să îi găsești mesaje pe telefon și atunci să recunoască ce a făcut. Cu toate acestea, niciodată nu vei afla cu lux de amănunte cum s-a întâmplat acest lucru. Înșelatul va fi mereu învăluit în mister.

Persoana care te înșală știe că te trădează

Persoana care te înșală știe că te trădează

Persoana care a înșelat sau care înșală știe încă de la început că te trădează. Adevărul este că nu îi pasă de acest lucru și de aceea continuă. Deși este trist și dureros, nu trebuie să uiți acest lucru niciodată.

Este o alegere

Este o alegere

Partenerul tău alege să te înșele și nu trebuie să crezi că este doar vina persoanei cu care te-a înșelat. Iubitul tău trebuie să îți fie fidel, nu acea persoană cu care te înșală. Nu trebuie să crezi că partenerul tău a fost forțat să te înșele.

Surse foto: Pixabay

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.2 (7)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta