3 femei din zodiac care vor fi înșelate în 2018

Alexandra Dragoi

Al șașelea simț al femeilor va fi mai șubred anul acesta. Ne va fi foarte greu să „mirosim” eventualele escapade ale iubitului. Trei femei din zodiac o să fie înșelate anul acesta, dar vestea bună este că nu vor rămâne singure pentru mult timp.

Află din rândurile de mai în jos ce femei o să fie nefericite în relație în 2018. Vezi dacă te numeri printre ele!

 

3 femei din zodiac vor fi înșelate 

Fecioară – Da, știm, ai o relație de lungă durată și pare că nimic nu poate să intervină între voi. Cu atât mai puțin o a treia persoană. Ei bine, surpriză!  

Poate că stresul de la muncă te-a făcut să nu mai acorzi atât de multă atenție relației tale, sau poate ai uitat să te aranjezi cum o făceai în vremurile voastre bune. Poate că iubitul tău s-a simțit singur și a ales să își găsească fericirea în brațele unei alte femei.

Încearcă să nu cazi în depresie și păstrează-ți zâmbetul pe buze. Nu poți să știi cine se va îndrăgosti de el!

Capricorn – Nici nu ați intrat bine într-o relație și deja există certuri zilnice. La un moment dat, iubitul tău va spune ”stop” și va încerca viața și cu o altă femeie. Draga mea, din păcate, pe tine te va păstra ca pe o menajeră. Fii fată deșteaptă și intuiește că are pe cineva! Pune punct acestei relații toxice!

O să se lase cu multe discuții, explicații și lacrimi. El va încerca să te facă să îl ierți și să îți promită că a fost doar o aventură care nu se va mai repeta. Este alegerea ta cum vrei să procedezi!

Taur  - Ai avut impresia că relația ta este bazată pe sinceritate, că vorbiți mult unul cu celălalt și că nu aveți secrete. Totuși, după o zi obositoare la muncă, șeful îți va da voie să pleci mai devreme acasă, mai ales că urmează weekendul.

Totuși, nu o să te bucuri nici pe departe de finalul de săptămână pe care ți-l doreai să îl petreci alături de iubitul tău. În patul vostru se petrec lucruri, iar tu o să fii martor. Ești o fire sensibilă, vei plânge mult și o să suferi o perioadă lungă de timp, neînțelegând de ce ți-a făcut asta. Girl, capul sus, retușează-ți machiajul și mergi înainte.

Însă, chiar dacă ai trecut printr-o asemenea cumpănă, secretul este să nu te consumi prea tare! Știm că este greu, dar viața continuă și o să îți găsești fericirea în brațele bărbatului care te merită.

Surse foto: iStock

Articolul urmator 10 femei dezvăluie greșelile pe care le fac bărbații la prima întâlnire

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (12)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.