Horoscop
Înapoi la

3 cupluri din zodiac care se despart în 2018

3 cupluri din zodiac care se despart în 2018

Alexandra Dragoi

Anul nou vine întotdeauna cu schimbări. 2018 nu poate să însemne lapte și miere pentru toată lumea. Din păcate, vor avea loc și despărțiri mai mult sau mai puțin așteptate. Dacă știi că relația voastră scârțâie de ceva timp, anul acesta este momentul să te hotărăști și să pui punct. Cu siguranță nu îți va fi ușor, mai ales dacă este o relație de lungă durată, dar o să te simți mult mai bine pe viitor că ai scăpat de o relație toxică.

Află din rândurile de mai jos care sunt cele 3 cupluri din zodiac care se despart în 2018!

Cine se desparte anul acesta?

Pești – Leu

Relația voastră pare perfectă din exterior, toată lumea vă admiră mai ales că, în public, ați pozat mereu ca fiind un cuplu extraordinar. Însă acasă lucrurile nu stau tocmai la fel. De ceva timp au început să apară discuții provocate de chestiuni minore, dar s-au finalizat prin supărări puternice.

Tu ești în măsură să hotărăști ce este mai bine pentru tine, dar dacă privești puțin retrospectiv, o să îți dai seama că nu mai ești fericită. Pune punct acestei relații și încearcă, pentru o vreme, să te regăsești pe tine însăți. Acordă-ți puțin timp ca să îți pui ordine în gânduri și în sentimente. Everything will be ok, girl!

Fecioară - Balanță

Ești genul de femeie care își pune sufletul pe tavă în fața partenerului, se lasă purtată de valurile iubirii și nu pune niciodată la îndoială fidelitatea iubitului. Poate că aici greșești. Puțin mai mult scepticism nu a ucis pe nimeni.

În ultimul timp te-ai concentrat foarte mult pe tine, pe cariera ta și ți-ai cam neglijat partenerul. El nu a avut atât de multă putere și răbdare ca să te înțeleagă și să fie alături de tine în aceste moment agitate și a ales să își găsească fericirea în brațele altei femei. Draga mea, nu te îngrijora! Nu vei rămâne singură pentru mult timp. Până atunci, fă-ți de cap!

Taur - Scorpion

Anul nou nu îți aduce vești prea bune, draga mea. Iubitul tău a făcut ceva peste care tu nu ai puterea să treci. Mai rău este faptul că anul acesta urma să vă logodiți sau chiar să vă căsătoriți. Știu, ai visat mult la acest moment special și credeai că el va fi cel care te va duce la altar. Șocul va fi foarte mare atât pentru tine, cât și pentru prietenii tăi. Una peste alta, o să fie un an plin. Chiar dacă o să treci printr-o despărțire, ai toate șansele să pășești într-o altă relație care se anunță frumoasă și de lungă durată.

Fetelor, nu este cazul să  vă simțiți dezamăgite. Cupidon va fi foarte activ anul acesta și va arunca peste tot cu săgeți. Află dacă una dintre săgețile lui o să te nimerească! Iată ce cupluri de zodii se vor căsători anul acesta!

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Zodiile care au cele mai frumoase suflete
Zodiile care au cele mai frumoase suflete
Află ce limbaj al iubirii foloseşti și îți spunem ce bărbat din zodiac e perfect pentru tine!
Incepe quiz
Află ce limbaj al iubirii foloseşti și îți spunem ce bărbat din zodiac e perfect pentru tine!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.5 (19)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.