3 tipuri de bărbați de care te îndrăgostești în viață

Mihaela Onofrei, redactor Divahair.ro

Iubirea este doar un cuvânt. Asta până vine cineva și îi dă un înțeles. Se spune că în această viață ne îndrăgostim doar de trei oameni, și de fiecare dată într-un mod diferit. Nicio iubire nu este la fel și fiecare bărbat reușește să ne fure inima într-un mod unic.

Ne îndrăgostim de anumiți bărbați în diverse perioade ale vieții noastre, și de fiecare dată dintr-un motiv anume. Când suntem mai tinere, aspectul fizic contează mai mult, iar pe măsură ce înaintăm în vârstă și căpătăm experiență, ne dăm seama că respectul și dragostea pe care ni le poartă cel drag sunt tot ce avem nevoie.

cuplu la iarba verde

3 tipuri de bărbați de care te îndrăgostești în viață

De primul bărbat te îndrăgostești de cele mai multe ori în liceu, atunci când ești foarte tânără. Această dragoste este una ideală și pare desprinsă din basmele pe care ți le citea mama când erai mică. Intri în această relație fără să știi dacă va fi ultima și fără să te simți vinovată dacă te desparți de acea persoană la scurt timp.

Această primă iubire contează îndeosebi din exterior. Ești extrem de interesată de modul în care ceilalți percep această relație și ai grijă ca toată lumea să te vadă de mână cu iubitul tău chipeș, de cele mai multe ori căpitanul echipei de fotbal din liceu.

Cu al doilea bărbat ai o dragoste puternică. Acest bărbat este cel care de obicei te învață cum este viața și îți oferă lecții prețioase care te ajută să te dezvolți și să te maturizezi. De asemenea, alături de acesta te descoperi pe tine însăți, dar descoperi și ce anume vrei de la o relație. Aceasta este genul de legătură dureroasă, plină de minciuni și manipulare.

A doua dragoste poate deveni un cerc vicios, unul pe care îl vei tot repeta cu celelalte relații pe care le vei avea. Rămâi în această relație deoarece îți dorești foarte mult să funcționeze, dar și pentru a învăța lecții valoroase. Este un carusel de emoții, uneori nesănătos și narcisist. În această legătură există un nivel ridicat de dramă, manipulare, abuz mental și chiar fizic. Este dragostea care ai sperat să funcționeze și la care ai depus cele mai multe eforturi.

cuplu pe munte

De al treilea bărbat nu îți propui să te îndrăgostești. Deși nu ai nicio intenție de a avea o relație cu acesta, ajungi să descoperi ce înseamnă dragostea cu adevărat. Acesta este genul de iubire care apare într-un mod atât de natural, încât nu ai crede că este posibil. Este genul de conexiune care nu poate fi explicată și te ia prin surprindere, deoarece nu ai planificat-o. Nu există nicio așteptare la început și ajungi să observi că vă potriviți de minune. Al treilea bărbat pur și simplu te acceptă pentru ceea ce ești, iar acest lucru te face să îl apreciezi și să îl respecți.

Deși nu toată lumea se îndrăgostește de acești trei bărbați în viață, niciodată nu este prea târziu pentru a o lua de la capăt. Fiecare zi este o lecție, iar fiecare relație, o experiență care te ajută să te maturizezi. Ceea ce trebuie neapărat să știi este că cel care își va dori să își petreacă restul zilelor cu tine va găsi o cale prin care să rămână aproape.

Surse foto: IStock

Articolul urmator Patru tipuri de bărbați care nu te vor trata niciodată cu seriozitate

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (21)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.