5 calități neașteptate care îl fac să vrea să te "vâneze" și să fii a lui

5 calități neașteptate care îl fac să vrea să te "vâneze" și să fii a lui

Alida Enache

Ai observat și tu că anumite femei, pur și simplu, au noroc la bărbați? Nu par să facă nimic în acest sens și, totuși, toată lumea vrea să fie în jurul lor. Ei, bine acest lucru nu are nici cea mai mică legătură cu aspectul lor fizic, ci mai degrabă cu felul lor de a fi, cu energia pe care o emană.

Ce anume îl face pe un bărbat să dorească să "vâneze" o femeie și o convingă să fie a lui? Ei bine, există cinci calități de-a dreptul neașteptate care te pot transforma rapid într-o seducătoare irezistibilă pe care toți bărbații o doresc. Ți le prezentăm pe toate în rândurile de mai jos!

1. Să fii complet fericită pe cont propriu.

Să fii disperată după o poveste de iubire nu te va ajuta nicicum să obții o relație. De fapt, asta îi va face pe bărbați să te respingă.

Sigur, este perfect normal să-ți dorești un iubit, căci toți suntem oameni, iar conexiunea este fundamentală. Totuși, această dorință se transformă într-o problemă atunci când începi să vezi o viitoare relație ca o sursă de fericire. Mai exact, ai impresia că iubindu-te cu cineva te va ajuta să umpli un gol interior, să te vindeci spiritual, să te simți mai încrezătoare sau confortabilă în propria piele.

Trebuie să accepți, pur și simplu, nivelul la care te afli la momentul actual în viață. Dacă ești singură, bucură-te de asta! Iubește-te pentru ceea ce ești și acceptă felul în care se întâmplă lucrurile. Asta te va ajuta, cu adevărat, să devii irezistibilă în ochii altora. Și, în plus de asta, vei fi fericită, iar bucuria ta nu va fi condiționată de nimeni și nimic.

2. Te pui pe tine pe primul loc.

Femeile uită că este perfect normal să mai fie și egoiste din când în când. Ele își prioritizează partenerii sau potențialul amoros, se concentrează doar asupra nevoilor, dorințelor și sentimentelor lor.

Ei bine, nu este cazul să faci asta nici atunci când ești într-o relație și nici când încerci să cucerești pe cineva, pentru că nu vei face decât să te pierzi pe tine. În plus de asta, nu este deloc atrăgător să faci o obsesie din starea de bine a celuilalt.

Pune-te pe tine pe un piedestal, înainte de toate. Doar în felul acesta vei fi cu adevărat împlinită și vei înțelege ce îți dorești de la un viitor partener. Cu cât te cunoști mai bine și te simți confortabil cu propria persoană, cu atât îți va fi mai ușor să începi o relație sănătoasă, care ar putea dura până la adânci bătrâneți. Nu trebuie să-ți dovedești valoarea în fața nimănui, ci doar să te comporți cu tine ca și cum ai fi o persoană valoroasă. Și ghici ce? Chiar ești!

3. Stabilește-ți limite.

Cu siguranță că îți este greu să stabilești anumite limite atunci când ești îndrăgostită de cineva, dar este foarte sănătos să faci asta. Nu trebuie să faci orice își dorește acel bărbat, doar pentru simplul fapt că el vrea asta. Nu uita că ai propria ta personalitate, propriile nevoi, dorințe și LIMITE, de care trebuie să ții cont întotdeauna.

Bărbații nu sunt atrași de femei care fac ca lucrurile să fie convenabile, ușoare, ba dimpotrivă. Ei sunt seduși de cele care se tratează de unele singure ca pe niște priorități și, de asemenea, sunt dispuși să le "vâneze" atât cât este nevoie pentru a le cuceri. Așa că nu-ți fie teamă să stabilești anumite limite, pe care să le respecți cu sfințenie! Este perfect normal să faci asta.

4. Exprimă-ți nevoile.

Oamenii, în general, au tendința de a face presupuneri sau de a-și imagina scenarii care, cel mai probabil, nu se vor întâmplă niciodată. Problema este, totuși, că atunci când o femeie este nesigură de un anumit aspect din relația ei, aceasta nu-l întreabă pe partenerul ei cum stau lucruri, ci încearcă să afle răspunsul de una singură.

Deseori, se informează din surse greșite sau, mai rău, face presupuneri, iar asta nu va face decât să o lase cu o impresie greșită asupra ceea ce se întâmplă, cu adevărat, în relația sa.

Dacă ai o curiozitate în legătură cu partenerul tău sau cu un potențial amoros, cel mai ușor ar fi să îi comunici asta! Nu, nu vei părea disperată sau nesigură pe propria persoană. Într-adevăr, îți trebuie mult curaj să vorbești atunci când, pur și simplu, te simți inconfortabil să o faci. Bărbații adoră femeile cărora nu le este frică să se exprime și care cer ceea ce își doresc.

5. Păstrează o urmă de mister.

Nu trebuie să pui totul pe masă încă de la bun început. Femeile au tendința de a-și arăta toate calitățile încă de la prima întâlnire pentru că au impresia că trebuie să dea toate cărțile pe față. Adevărul este că bărbații adoră să descopere, în timp, noi lucruri despre partenerele lor, iar o femeie care nu păstrează o urmă de mister devine plictisitoare.

Asta nu înseamnă că trebuie să te ascunzi la nesfârșit de bărbatul pe care îl placi sau îl iubești. Până la urmă, în timp, va descoperi toate fațetele tale și exact acesta este farmecul unei povești de iubire înfloritoare.

Citește și: Cum trebuie să te cerți, de fapt, cu partenerul tău

Surse foto: iStock

Surse articol: Thoughtcatalog, Anewmode, Bolde

Articolul urmator
10 momente critice care o fac pe o femeie să îl părăsească pe bărbatul pe care îl iubește
10 momente critice care o fac pe o femeie să îl părăsească pe bărbatul pe care îl iubește
Ce spune personajul preferat din "Friends" despre personalitatea ta
Incepe quiz
Ce spune personajul preferat din "Friends" despre personalitatea ta

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.7 (14)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.