5 lucruri despre care bărbații nu vorbesc nici dacă-i pici cu ceară, dar vor ca femeile să le știe

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

Ce este cu adevărat în mintea unui tip când tace? Există multe lucruri pe care bărbatul tău ar dori să le știi despre el, dar pur și simplu nu vorbește despre ele. Nu ți-a împărtășit în mod deliberat aceste lucruri cu tine sau pur și simplu nu ați mai avut o conversație sinceră de mult, mult prea mult timp? Ce să fie? Cert e că sunt cinci lucruri despre care bărbații, în general, aleg să nu ți le spună, dar ar vrea ca tu să fii conștientă de ele. Următoarele:

1. Te iubește

Ești centrul universului său, chiar dacă nu crezi asta. Nu este întotdeauna ușor pentru el să-și exprime sentimentele sau să vorbească despre ele, deși își arată dragostea în alte moduri. Și, în timp ce tu preferi să îi oferi îmbrățișări și cuvinte dulci, el își arată sentimente cumpărându-ți lucrurile preferate sau bifând anumite treburi casnice fără ca tu să-i ceri.

2. Îl doare când îl critici în public

Când glumești că nu găsește nimic, că nu ascultă ceea ce îi spui sau că este ciudat... lui nu i se pare deloc amuzant. Când îl critici în public, se rușinează. De-a lungul timpului, aceste remarci încep să-i submineze încrederea în tine ca partener iubitor și loial.

Citește și Ce simte un bărbat când dorește o femeie? Află dacă acționează cu mintea sau cu sufletul

3. Vrea să fie numărul unu pentru tine

Deși iubește dedicarea ta față de copii, uneori se simte abandonat. Uneori vrea să se simtă mai important decât copiii. De exemplu, atunci când încearcă să vorbească cu tine, iar copiii intervin tot timpul în conversație. 

El este partenerul tău cu drepturi depline în creșterea copiilor, dar în același timp nu vrea să lupte pentru atenția „supermamei”. Are nevoie ca tu să te interesezi de el, să petreci timp cu el și să ieși periodic. 

4. Stima sa de sine este direct legată de capacitatea sa de a îți oferi toate cele necesare

Dacă soțul tău este șomer în prezent și acest lucru provoacă cu siguranță tensiune în relație, asta nu este surprinzător. Este important să înțelegi cât de greu este pentru el să accepte faptul că nu îți poate oferi tot ce ar vrea. Dacă îți arăți și îngrijorarea față de situația voastră financiară, acest lucru înrăutățește totul, simte că te-a dezamăgit.

Citește și 12 secrete ale barbatilor pe care orice femeie trebuie sa le stie

Nu este nimic mai plăcut pentru un bărbat decât să-și poată întreține familia. Trebuie să vă dați seama că banii sunt o problemă foarte importantă pentru fiecare dintre voi. Orice discuție cu privire la acest subiect va rămâne mai ușoară dacă încerci să fii mai înțelegătoare.

5. Tânjește după aprecierea ta

Vrea să știe că îl apreciezi pentru tot ceea ce face pentru tine și că îl apreciezi pentru cine este. Și dacă te plângi de lucruri pe care le face greșit, îi este greu să știe dacă îl apreciezi sau nu. După fiecare dintre comentariile dvs., încercați să veniți imediat cu cinci lucruri pozitive cu care veți atenua efectul negativ al criticilor pe care le aveți împotriva sa.

Da, uneori putem fi prea ocupați cu activitățile noastre zilnice și să uităm de nevoia de a ne exprima recunoștința, în timp ce ne luăm un moment pentru a ne plânge de soțul nostru. Încercați să lăsați deoparte câteva minute în fiecare zi înainte de culcare pentru a spune soțului dumneavoastră ce vă place la el și de ce.

***

Este puțin probabil ca aceste cinci lucruri să vină ca o surpriză pentru cineva, dar vei fi surprinsă de efectul pozitiv și imediat pe care îl au asupra căsătoriei dacă pleci urechea la ele.

Acceptă și înțelege felul în care soțul tău își exprimă dragostea, las-o mai moale cu critica, fă primul pas către el când este cazul, temperează-ți temerile financiare și modul în care îți exprimi aprecierea față de el. Acest lucru îi va arăta persoanei dragi că ești gata să lucrezi la îmbunătățirea relației voastre.

Surse foto: istock

Articolul urmator Cinci lucruri pe care orice soț cu adevărat bun le știe despre soția sa

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (6)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.