6 lecții de viață pe care le înveți numai după ce te îndrăgostești de omul nepotrivit

6 lecții de viață pe care le înveți numai după ce te îndrăgostești de omul nepotrivit
Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

După ce te desparți de o persoană pe care ai iubit-o, inima ta rămâne frântă și intri într-o stare de depresie și lipsă de speranță. La început, te învinovățești, cauți tot felul de motive pentru ce s-a întâmplat, faci nenumărate scenarii despre cum ai fi putut opri acest deznodământ nefericit. Trebuie să treacă o vreme ca să vezi lucrurile mai clar și să-ți dai seama că ”dragostea vieții tale” nu a fost, poate, cea mai potrivită persoană pentru tine.

În momentul în care realizezi că omul de lângă tine nu ți-a fost menit, că te-a făcut să suferi și ți-a sfărâmat inima în mii de bucăți, prima reacție este să arunci toată vina asupra lui și să ai sentimentul că ai făcut greșeala vieții tale, îndrăgostindu-te de o asemenea persoană. Dar, pe măsură ce timpul trece și începi să te refaci și să vezi toate posibilitățile din jurul tău, îți dai seama că ai devenit mult mai înțeleaptă și această relație dureroasă ți-a adus un mare beneficiu. Ajungi, chiar, să crezi că ai primit cea mai importantă lecție a vieții tale, care te-a transformat în cu totul altă persoană.

Află din galerie cele 6 lecții esențiale pe care le înveți atunci când iubești un om nepotrivit.

 

Lecția 1: Înveți foarte multe despre tine însăți Vezi galeria foto » Lecția 2: Îndrăgostindu-te de persoana nepotrivită, înțelegi ce aștepți de la dragoste Lecția 3: Înveți cum să iubești și cum să fii iubită

Surse foto: IStock

Articolul urmator
6 semne concrete că viața ta se învârte în jurul relației tale amoroase
6 semne concrete că viața ta se învârte în jurul relației tale amoroase
Ce limba straina ar trebui sa inveti?
Incepe quiz
Ce limba straina ar trebui sa inveti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (5)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.