Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

6 lecții de viață pe care le înveți numai după ce te îndrăgostești de omul nepotrivit

Otilia Geavlete
Lecția 1: Înveți foarte multe despre tine însăți

Lecția 1: Înveți foarte multe despre tine însăți

O relație cu persoana nepotrivită îți dezvăluie lucruri nebănuite despre tine însăți, despre felul tău de a iubi și a face față suferinței, despre cât de puternică ești și ce aștepți de la cei din jurul tău, dar mai ales de la adevărata iubire. Înveți cât de multe poți să înduri, care sunt lucrurile care contează pentru tine și cum să faci să nu mai fii rănită. O astfel de relație te face să crești și să te transformi.

După ce te desparți de o persoană pe care ai iubit-o, inima ta rămâne frântă și intri într-o stare de depresie și lipsă de speranță. La început, te învinovățești, cauți tot felul de motive pentru ce s-a întâmplat, faci nenumărate scenarii despre cum ai fi putut opri acest deznodământ nefericit. Trebuie să treacă o vreme ca să vezi lucrurile mai clar și să-ți dai seama că ”dragostea vieții tale” nu a fost, poate, cea mai potrivită persoană pentru tine.

În momentul în care realizezi că omul de lângă tine nu ți-a fost menit, că te-a făcut să suferi și ți-a sfărâmat inima în mii de bucăți, prima reacție este să arunci toată vina asupra lui și să ai sentimentul că ai făcut greșeala vieții tale, îndrăgostindu-te de o asemenea persoană. Dar, pe măsură ce timpul trece și începi să te refaci și să vezi toate posibilitățile din jurul tău, îți dai seama că ai devenit mult mai înțeleaptă și această relație dureroasă ți-a adus un mare beneficiu. Ajungi, chiar, să crezi că ai primit cea mai importantă lecție a vieții tale, care te-a transformat în cu totul altă persoană.

Află din galerie cele 6 lecții esențiale pe care le înveți atunci când iubești un om nepotrivit.

 

Surse foto: IStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (5)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!