Nu Skin

6 semne că e nebun după tine

Sorina Corneanu

Vă întâlniți, luați masa împreună, îți trimite mesaje frumoase și are chiar și câteva lucruri personale lăsate la tine. Dar toate astea înseamnă dragoste adevărată sau e vorba doar de distracție de moment, până când găsește ceva mai bun?

Dacă nici tu nu prea știi ce să crezi, iată câteva semne care îți spun clar că e nebun după tine!

6 semne că e nebun după tine

Nu fuge de responsabilități și nu îți lasă impresia că se sperie atunci când aduci vorba de ceva mai serios. Dacă vezi că e implicat, își dorește să petreacă tot mai mult timp împreună cu tine și, dincolo de aceste detalii, e deschis către discuții despre viitor sau chiar el le inițiază, atunci poți fi sigură că ești mai mult decât o iubită de tranziție!

cum stii daca e nebun dupa tine

Este afectuos și caută cu orice preț să te facă să te simți fericită. Indiferent că are suficient timp sau nu, întotdeauna caută o cale să petreceți momente frumoase împreună, arătându-ți multă grijă și afecțiune. Poate ți se pare ceva banal, dar este un prim semn că e nebun după tine.

Vezi aici cum arată dragostea adevărată!

Vrea să îți întâlnească familia și prietenii și e deschis să îi accepte fără să te pună într-o situație neplacută. Hobby-urile tale sunt importante pentru el și încearcă să caute o cale de mijloc cât mai convenabilă pentru a vă petrece timpul împreună, într-un mod plăcut pentru amândoi. Dacă e nerăbdător să te prezinte prietenilor și familiei, e un semn bun. Nu foarte mulți bărbați se grăbesc să se afișeze oficial cu o femeie. Așadar, dacă vine cu aceste propuneri, bucură-te și acceptă provocarea. Stai lângă un bărbat pentru care chiar contezi!

Deși e ocupat, iar timpul liber îi este limitat, el preferă sa îl petreacă în întregime cu tine. Încă mai ai dubii? Ar putea să se joace pe calculator, să iasă cu prietenii, să se odihnească sau să vadă un film, dar el alege să își petreacă timpul cu tine. Asta ar trebui să te facă să te simți sigură pe intențiile lui.

semne ca e nebun dupa tine

Te ascultă, se implică în ceea ce îți dorești și te surprinde cu lucruri care știe că îți aduc bucurie, în cele mai neașteptate momente. Răbdarea și empatia sunt semne de neignorat atunci când vrei să fii sigură de sentimentele cuiva. Observă toate schimbările pe care le faci, e atent la felul în care te simți în preajma celorlalți și caută să evite orice situație în care te-ai putea simți incomod. Are grijă ca întotdeauna să te simți bine cu tine, te acceptă exact așa cum ești și niciodată nu i se pare că ar trebui să schimbi ceva la atitudinea ta. Da, acum putem vorbi despre sentimente reale, care merg mai departe de presiunea socială. Așadar, te poți considera cel puțin norocoasă!

nebun dupa tine

Expertul în relații Matthew Hussey susține că unul dintre semnele foarte importante de care trebuie să ții cont atunci când vrei să te asiguri de sentimentele partenerului tău este să fii atentă la comportamentul său în momentele voastre de intimitate, în special în timpul sexului. Atunci când iubești, ești mai deschis și te exprimi mai ușor prin gesturi de intimitate pentru amândoi - sărutul și contactul vizual fiind cele mai importante. Astfel, între persoanele care se iubesc, sexul devine mai mult decât plăcere, este o cale prin care cei doi depășesc granițele actului fizic, se cunosc și se apropie mai mult.

Foarte multe persoane nu prea au idee despre cum ar trebui să fie o relație - în care celălalt chiar e interesat de ceva mai mult decât distracția de moment. Aventura și vorbele goale sunt confundate cu afecțiunea și iubirea, iar relațiile se cam duc de râpă, cu mult înainte ca măcar să înceapă.

Dacă un bărbat spune că te iubește, dar nu vrea să mai încerce sau renunță  la prima ceartă serioasă, considerând că e prea greu, probabil că nu e vorba de dragoste adevărată. Este esențial să ții cont că atunci când e vorba de sentimente autentice, durabile, acestea nu se șterg la primul impas și nici nu transformă partenerii în persoane de nerecunoscut, ci, din contră, îi unesc și le sudează relația. Atunci când vrei să fii sigură pe sentimentele lui, aceste șase semne te pot lămuri, înainte să te implici prea mult!

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (11)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!