7 scuze ale bărbaților care trebuie să fie un mare semnal de alarmă pentru tine

7 scuze ale bărbaților care trebuie să fie un mare semnal de alarmă pentru tine

Alida Enache

Încurcate sunt căile inimii, cu toții știm asta... mai ales atunci când "interlocutorul" nu spune, de fapt, ceea ce gândește. Relațiile devin de-a dreptul complicate atunci când unul dintre parteneri apelează la manipulare, mințit sau ascunzișuri. Sigur, acest lucru este valabil în cazul ambelor sexe, dar acum vorbim despre cum își poate da seama o femeie că bărbatul pe care îl place sau îl iubește nu are planuri prea ambițioase cu ea.

Iubirea este complicată, fără doar și poate! Chiar dacă unele persoane ajung să trăiască superbe povești de iubire alături de sufletele lor pereche, altele ar putea experimenta, mai degrabă, frustrarea, disperarea și incertitudinea alături de partenerii lor.

Unii bărbați, pur și simplu, nu doresc să fie responsabili sau să își asume lucruri serioase și tocmai de aceea folosesc diferite tehnici pentru a o "vrăji" pe femeia din viața lor. Găsești în rândurile de mai jos explicate cele șapte replici faimoase ale bărbaților care sunt doar niște scuze și care ar trebui să tragă un semnal de alarmă pentru tine. Dacă ai auzit deja aceste vorbe, fugi cât te țin picioarele!

1. "Important este să nu te îndrăgostești de mine!"

Poate părea greu de crezut, dar creierul uman este conceput în așa fel încât să ignore acel "nu" din propoziții. Atunci când unei femei i se spune să nu se îndrăgostească de un bărbat, este foarte posibil ca ea să facă exact opusul, pentru că, pur și simplu, ignoră esența discuției.

Însă problema este, de fapt, că bărbații folosesc o astfel de replică atunci când se pregătesc să "agațe" o nouă femeie. Însă nu este vorba despre o parteneră alături de care vor să își petreacă tot restul vieții, ci, mai degrabă, una alături de care și-ar dori o noapte pasională.

2. "Mi-e teamă că nu se va termina bine..."

Trăiește cu impresia că va ruina orice relație romantică în care se va implica? Ei bine, chiar dacă nu își dă seama de asta, un bărbat care gândește astfel are nevoie de ajutorul unui psiholog. El ar putea avea probleme serioase cu încrederea în sine, dar și în alți oameni, iar asta i-ar putea afecta întreg parcursul existenței, ci nu doar viața amoroasă. Sugerează-i să vadă un specialist și nu-ți pierde timpul cu el cât încă gândește așa!

3. "Știi, încă nu sunt pregătit să am o relație serioasă"

De fapt, nu vrea să aibă o relație serioasă... cu tine. Este, cel mai probabil, iresponsabil și nu dorește să își asume nimic serios. Pentru el, ești doar o distracție temporară, o modalitate de a uita de griji sau chiar de plictiseală. E clar că nu îți dorești să clădești o relație cu un astfel de partener! Nu vei reuși niciodată să îl convingi să se schimbe!

4. "Ei bine, complici din nou lucrurile!"

Aceasta este cea mai comună frază manipulatoare pe care bărbații au obiceiul să o spună. Dacă partenerul tău obișnuiește să se victimizeze constant și să te învinuiască pentru nimicuri, ei bine, fugi cât te țin picioarele! El vrea, de fapt, să te manipuleze și să te convingă să acționezi după bunul lui plac.

cuplu care se cearta in baie

5. "De fapt, nu mai locuiesc cu soția mea... Suntem simpli străini. Pur și simplu nu am divorțat încă."

Dacă vrei să rămâi doar o "amantă" pentru tot restul vieții tale, cu siguranță că nu ar trebui să-ți dea de gândit o astfel de replică. În schimb, dacă ai planuri mai mărețe pentru viitor, nu e cazul să rămâi lângă un bărbat căsătorit. Chiar dacă nu mai locuiește alături de soția sa, cu siguranță că există un motiv specific pentru care nu vrea să divorțeze. Complicat, nu-i așa?

6. "Nu am avut timp deloc!"

Traducere: "Nu-mi pasă de tine atât de mult / Nu sunt atât de interesat de tine încât să îmi fac timp pentru tine."

Dacă un bărbat, pur și simplu, nu-și găsește nici măcar două minute pentru a te suna, ei bine, asta înseamnă că nu și-a dorit să o facă. Cam atât de simplu este, nu crezi?

7. "Vreau să fiu singur. Trebuie să luăm o pauză pentru o vreme"

Și cât va dura această pauză? Cum și de unde veți relua relația apoi? De fapt, vrea doar să se despartă de tine. Problema este că nu are suficient de mult curaj pentru a-ți spune asta direct. Nu-l aștepta să se întoarcă. Nu o va face.

Citește și: Acest sfat de la terapeutul meu m-a ajutat să trec în sfârșit peste fostul meu prieten

Surse foto: iStock

Surse articol: Cluber, Bonobology, Everydayhealth

Articolul urmator
6 semne evidente că persoana de lângă tine te schimbă radical în rău
6 semne evidente că persoana de lângă tine te schimbă radical în rău
Ce nu le place barbatilor la tine?
Incepe quiz
Ce nu le place barbatilor la tine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.7 (4)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.