Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Aceste mesaje de la mulți ani pentru fostul iubit îi vor aduce zâmbetul pe buze

Alexa Galgau

Cu siguranță nu există despărțiri care să nu fie dureroase, dar sunt anumiți oameni care transformă durerea în prietenie și reușesc să țină legătura chiar dacă povestea lor de dragoste s-a sfârșit. Dacă și tu ai reușit să îți păstrezi părerea bună și sentimentele pozitive față de fostul iubit, atunci cu siguranță vrei să îl feliciți de ziua lui, dar probabil nu știi exact cum să o faci astfel încât să nu răscolești trecutul într-un mod neplăcut.

De aceea, te invităm să te inspiri din aceste mesaje de la mulți ani pentru fostul iubit, care îi vor aduce un zâmbet pe buze, iar pe tine te vor face să te simți mai bine, pentru că ai putut să împărtășești cu el gândurile tale.

 

Mesaje de la mulți ani pentru fostul iubit

1. „Încă îmi aduc aminte de momentele minunate pe care le-am petrecut împreună și pe care nu vreau să le uit, chiar dacă nu le mai putem avea. Relația noastră a fost frumoasă cât a existat, apoi a rămas doar prietenia, iar pentru acest lucru sunt foarte recunoscătoare. Mă bucur că nu suntem ca toți ceilalți oameni. La mulți ani!”

2. „A trecut ceva timp de când drumurile noastre s-au despărțit, dar în continuare te respect ca înainte. Nu regret nimic, nici lucrurile rele, nici lucrurile bune. Îți doresc să găsești fericirea alături de sufletul tău pereche. La mulți ani!”

3. „Poate că noua ta prietenă va fi geloasă din cauza acestui mesaj, dar vreau doar să îți spun cât de mult apreciez că ai făcut parte din viața mea. Întotdeauna vei fi o persoană importantă pentru mine. La mulți ani și să petreci clipe de neuitat alături de iubita ta!”

4. „În această viață, totul se întâmplă cu un motiv. Faptul că am fost împreună nu a fost o întâmplare, ci ceva care ne-a ajutat să evoluăm și să fim oamenii care suntem acum. Distracție plăcută de ziua ta și sper să continuăm să fim prieteni până la adânci bătrâneți!”

5. „Chiar dacă după ce ne-am despărțit nu am putut să trec ușor peste suferință, până la urmă am pus în balanță totul și am descoperit că prietenia noastră e mai importantă pentru mine. De aceea, acum pot să îți urez un sincer la mulți ani și să îți doresc tot binele din lume, fără urmă de regret!”

6. „Știu că nu am mai vorbit de mult și că acum ai o nouă viață, alături de altcineva. Am vrut totuși să îți urez la mulți ani și să îți spun că am șters cu buretele suferința, păstrând doar amintirile bune. Când mă gândesc la trecut, zâmbesc și îl accept. Îți doresc să fii fericit!”

7. „Nu am considerat niciodată că vreunul dintre noi a fost vinovat pentru despărțirea noastră. Uneori, așa e în viață: mergi pe același drum cu cineva, apoi trebuie să își urmeze fiecare propria cale, separat. Niciodată să nu îți fie teamă să îți urmezi inima, pentru că ea nu te minte niciodată. La mulți ani și multă fericire!”

8. Un alt mesaj frumos de la multi ani pentru fostul iubit: „Inițial, am vrut să îți scriu doar un mesaj sec, pentru că m-am gândit că nu vrei să citești mai mult de la mine. Dar m-am răzgândit. Am fost furioasă pe tine, am plâns enorm și, în cele din urmă, te-am putut ierta, pentru că ai fost o parte importantă a vieții mele. Chiar dacă nu am fost sortiți unul altuia, întotdeauna voi ține la tine. Nu uita, de ziua ta, că mai există cineva care se gândește cu drag la tine!”

9. „Ce ciudat este ca doi oameni care cândva împărțeau totul să ajungă să își trimită doar mesaje reci de sărbători și de zilele de naștere. Nu mai vreau să scriu doar «la mulți ani», ci să îți mulțumesc pentru tot, bune și rele deopotrivă. Faptul că pot să îți scriu aceste rânduri îți arată că sunt bine și că m-am împăcat cu trecutul. La mulți ani!”

10. „Sper ca de ziua ta să lași deoparte toate regretele și suferințele și să simți cât ești de iubit și de apreciat. Meriți toată dragostea din lume, pentru că ești, într-adevăr, un om special. Iar eu mă bucur că am avut șansa să pășesc alături de tine, chiar dacă nu până la adânci bătrâneți. La mulți ani și să te găsească fericirea!”

11. „Aș fi puțin cam falsă dacă nu aș recunoaște că mi-e greu să scriu fără urmă de regret. Dar vreau să îți urez să ai o zi de naștere frumoasă și o viață împlinită, alături de cineva care să reușească ceea ce eu nu am reușit. Mereu voi ține la tine și întotdeauna vei putea să mă cauți atunci când te simți singur.”

Dacă încă mai ții la fostul tău și vrei să rămâneți prieteni, te sfătuim să fii sinceră cu el și să îi arăți că inima ta încă e deschisă, chiar dacă e vorba doar de prietenie. Aceste mesaje de la mulți ani pentru fostul iubit te vor ajuta să îi amintești că nu vei dispărea niciodată din viața lui!

Descoperă și 12 mesaje de iertare pentru iubit, care îi vor înmuia inima, dar și cele mai frumoase mesaje de cucerire!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (37)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!