Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Şapte lucruri pe care bărbaţii le ascund de femei

Andreea Baluteanu
Numărul de femei cu care s-au iubit

Numărul de femei cu care s-au iubit

Trebuie să fie un monument de sinceritate (sau un pic nepăsător) ca să îţi comunice cu exactitate numărul tipelor cu care a ajuns în pat. De cele mai multe ori, va murmura un răspuns vag, încercând să se situeze undeva în apropierea aşteptărilor tale. Dacă îi ceri o cifră exactă, este posibil să o înfrumuseţeze: o va multiplica, în cazul în care consideră că are prea puţină experienţă, sau o va diminua, dacă a avut de-a face cu prea multe femei.

Dacă eşti şi tu adepta teoriei conform căreia bărbaţii sunt ca o carte deschisă, incapabili să ţină un secret, spre deosebire de femei, artiste ale disimulării, lista noastră îţi va deschide ochii asupra unei realităţi diferite. Nu numai că şi tipii au misterele lor, la care nu vei avea acces vreodată, dar sunt şi lucruri pe care vor încerca (şi de multe ori vor reuşi) să le ţină ascunse de iubitele lor.

Încearcă să îţi chestionezi partenerul cu privire la unul dintre aceste aspecte, iar reacţia sa va fi un chip cu o expresie nevinovată, artistic compusă, cu aceeaşi îndemânare cu care bărbaţii câştigă partide de poker. Chiar şi cele mai sincere relaţii au la bază câteva secrete bine ţinute, iar specialiştii în iubire consideră că acest fapt contribuie chiar la sănătatea lor.

Noi ţi-am pregătit în galerie câteva dintre lucrurile pe care tipii le ţin ascunse într-un cotlon al minţii lor, ferit de intruziunile alarmante ale femeilor. Nu afirmăm tare şi răspicat că şi partenerul tău îţi limitează accesul la toate aceste secrete, dar credem că te „protejează” de măcar unul dintre ele!

Întoarcem roata şi îţi spunem care sunt secretele pe care ar trebui să le ţii şi tu faţă de iubitul tău!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.6 (9)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!