Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Şase motive pentru care NU se căsătoreşte cu tine

Andreea Baluteanu
A avut parte de un trecut zbuciumat în iubire

A avut parte de un trecut zbuciumat în iubire

Chiar dacă eşti stăpână pe prezentul său, nu ai nici cel mai mic impact asupra trecutului. Mulţi bărbaţi (şi femei, desigur) trăiesc sub influenţa unei relaţii toxice, care i-a făcut să sufere şi i-a umplut de pesimism şi frustrare. Dacă a trecut prin clipe de coşmar cu o altă femeie, mai ales în cazul unei relaţii oficiale, va ezita să parcurgă din nou aceleaşi etape cu tine.

Totul se desfăşoară perfect între voi şi nu vă ştiţi chiar de azi, de ieri. Dimpotrivă, relaţia voastră pare încununarea celor mai frumoase visuri ale tale şi are deja câţiva ani buni în spate. Cu toate acestea, singurul lucru care ar face-o perfectă întârzie: este vorba, bineînţeles, de cererea lui în căsătorie.

Multe femei cad în capcana de a se învinovăţi pe ele sau comportamentul lor în cuplu atunci când inelul de logodnă amână să le împodobească degetul. Cu toate acestea, există motive pentru care iubitul tău nu te cere de nevastă, care nu au de-a face cu tine! Descoperă în galeria noastră raţiunile pentru care el ezită să cadă în genunchi în faţa ta!

Dacă relaţia ta e perfectă, aceste motive te vor ajuta să realizezi ce aspecte ale relaţiei trebuie îmbunătăţite (sau dacă merită să rămâi în continuare alături de el).

Citeşte aici şi o rugăciune pentru căsătorie, care te poate ajuta să îţi găseşti alesul!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!