Această rugăciune pentru căsătorie te poate ajuta să-ți găsești alesul

Această rugăciune pentru căsătorie te poate ajuta să-ți găsești alesul

Redactor Alexa Galgau

Orice femeie își dorește să își găsească perechea, bărbatul alături de care să poată păși prin viață fără teamă și care o ajută să devină mai bună. Nu toată lumea are norocul să își descopere jumătatea devreme, iar singurătatea este o caznă cumplită, pe care puțini oameni o pot suporta. Deși trebuie să ai răbdare dacă vrei să găsești bărbatul potrivit pentru tine, poți să te și rogi pentru acest lucru. Atât timp cât o faci din suflet și rostești din inimă fiecare cuvânt, cu siguranță că rugăciunea îți va fi ascultată.

Am ales pentru tine o rugăciune pentru căsătorie care să te ajute să îl întâlnești pe EL!

Rugăciune pentru căsătorie

Rostește această rugăciune în fiecare seară, înainte de culcare, și ai încredere că singurătatea ta va lua sfârșit curând. Nu renunța la rostirea rugăciunii nici măcar în momentele în care te simți descurajată, iar perseverența și dorința sinceră îți vor fi răsplătite pe deplin.

„Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, Cel Ce ai zis: „Căutați mai întâi Împărăția lui Dumnezeu, și toate celelalte se vor adăuga vouă“, dăruiește-mi toate cele de trebuință pentru a merge pe calea mântuirii.

În mâinile Tale este viața mea și fără Tine nu pot cunoaște nici împlinirea și nici bucuria cea adevărată. Știind aceasta, având dorința de a purta crucea căsătoriei, Te rog să mă ajuți să găsesc făptura potrivită alături de care să înfrunt marea vieții acesteia.

Ajută-mă, Doamne, ajută-mă, cum numai Tu mă poți ajuta. De multe ori ispita singurătății mi-a rănit inima, de multe ori diavolul deznădejdii a lovit în poarta sufletului meu. De atâta durere, inima mea s-a strâns și nu este nimeni care să îmi aline durerea.

La Tine alerg, Doamne, nădejdea mea, întărirea mea, lumina vieții mele. Ajută-mă să am o familie bineplăcută Ție, o familie peste care să se reverse mulțimea binecuvântărilor Tale.

Ferește-mă, Doamne, de tot răul. Ferește-mă de o alegere greșită. Ferește-mă de minciuni, de răutate, de desfrâu. Să nu mă înșele frumusețea cea degrabă trecătoare, ci să caut mai ales frumusețea sufletească. Să nu mă orbească dragostea pătimașă, nici să nu mă biruie patimile și poftele.

Tu știi, Doamne, nepriceperea și slăbiciunea minții mele. Izbăvește-mă prin harul Tău de neputințele care mă apasă.

Vino în ajutorul meu, Iubitorule de oameni! Dăruiește-mi înțelepciune și răbdare. O, grea este crucea răbdării și greu îmi este să nu fiu covârșită de ea. Dar în Tine îmi pun nădejdea.

Ajută-mă, Doamne, să iubesc Biserica, să stărui în rugăciune și să am râvnă pentru împlinirea poruncilor Tale. Să mă spovedesc ori de câte ori umbra păcatului va tulbura mintea mea, mai înainte ca gândul murdar să devină faptă. Dăruiește-mi ca primind dezlegare de păcate să-mi îndrept viața după cum Îți este bineplăcut Ție.

Fă să-mi fie mie familia cale de mântuire, cale de bucurie. Să nu caut împlinirea cea înșelătoare cu care mă ademenește această lume, ci să caut dragostea pe care ai binecuvântat-o la nunta din Cana Galileii.

Să îmi fie familia prilej pentru a-Ți multumi în fiecare zi. Și, la vreme potrivită, dăruiește-mi, Doamne, copii credincioși și sănătoși, care să ducă o viață curată și sfântă.

Rugători aduc pentru mine pe toți sfinții, pe mai marii cetelor îngerești, pe Înaintemergătorul Tău, pe înțelepții Apostoli, și împreună cu aceștia pe Preacinstita și Preacurata Maica Ta, ale căror rugăciuni primește-le, Milostive Hristoase al meu, pentru folosul meu și pentru mântuirea mea.

Că Tu Însuți esti, Bunule, sfințirea și luminarea sufletelor noastre și Ție după cuviință, ca unui Dumnezeu și Stăpân, toți slavă Îți înălțăm, în toate zilele.

Amin."

Despre rugăciunea pentru căsătorie se spune că ar face adevărate minuni și că ar aduce în viața credincioșilor persoanele care le sunt sortite. Dar nu trebuie să ne crezi pe cuvânt, ci să te rogi și tu în fiecare seară!

Sursă: crestinortodox.ro

Articolul urmator
8 sfaturi pentru a decodifica trucurile de marketing, care te ajută să cumperi ieftin și inteligent
8 sfaturi pentru a decodifica trucurile de marketing, care te ajută să cumperi ieftin și inteligent

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (36)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.