Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Autoritățile newyorkeze au elaborat ghidul sexual, în vremuri de coronavirus: ”Tu ești cel mai sigur partener al tău”

Otilia Geavlete

Departamentul de Sănătate al orașului New York a făcut public un ghid oficial pentru sexul sigur în vreme de coronavirus.

”Toți newyorkezii trebuie să stea acasă și să diminueze cât mai mult contactele cu exteriorul, pentrru a reduce râspândirea COVID-19”, aceasta este recomandarea cu care se deschide Ghidul. 

Ghidul cuprinde recomandări generale pentru a face sex în timpul pandemiei. Pentru că sunt vremuri atipice, în care se recomandă distanțarea socială, ghidul recunoaște importanța acelor tipuri de sex pe care nu le-ar recomanda în mod normal un material guvernamental, cum este masturbarea. 

femeie baie

Cum să faci sex pentru prevenirea infecției cu coronavirus

Printre recomandările ghidului sunt menționate: ”șexul comercial, sexul oral și anal, pornografia, masturbarea și folosirea jucăriilor sexuale, ceea ce nu vedem de obicei în comunicatele Guvernului. Dar aceasta nu este o perioadă tipică.”, a explicat Polly Rodriguez, cofondator și CEO la compania de sex welness Unbond. 

”Este grozav să avem un ghid care recunoaște realitățile comportamentului sexual, în perioadele de distanțare socială și auto-carantină.”

Tu ești cel mai sigur partener de sex al tău

Acesta este unul dintre cele mai apreciate mesaje ale Ghidului pentru sex sigur în vremea coronavirusului. 

„Masturbarea nu răspândește COVID-19, mai ales dacă vă spălați mâinile (și spălați jucăriile sexuale) cu săpun și apă cel puțin 20 de secunde înainte și după sex”, se arată în Ghid. În plus, merită să recunoaștem că masturbarea ajută la reducerea stresului și a tensiunii, precum și la îmbunătățirea calității somnului și, prin urmare, poate  fi un instrument puternic de relaxare în această perioadă de tensiune.

femeie sex

”Toți suntem înnebuniți că trebuie să stăm acasă, iar masturbarea poate fi o evadare grozavă din punct de vedere mental și fizic”, spune Rodriguez. „Orgasmele sunt o eliberare puternică și a vedea autoritățile din New York încurajând această formă de plăcere este minunat. Epoca de aur a jucăriilor sexuale a început,  iar a fi în contact cu corpul tău, protejându-l, în același timp, este cea mai potrivită formă de îngrijire de sine.”, susține Polly Rodriguez.

În prezent, America se confruntă cu cea mai mare criză din cauza COVID-19, numărând 400.546 de îmbolnăviri și 12.857 de morți. La nivel global, sunt 1.433.055 de persoane diagnosticate cu coronavirus și 82.136 de victime.

Citește și COVID-19: cum trebuie să mergem la medic, dacă este neapărat necesar! Reguli de bună purtare 

Surse foto: Pixabay, Pexels

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!