Bărbații dau cărțile pe față: "Ce am aflat abia după ce am locuit cu o femeie"

Bărbații dau cărțile pe față: "Ce am aflat abia după ce am locuit cu o femeie"

Alida Enache

Toată lumea știe asta: bărbații, pur și simplu, nu pot înțelege femeile. Căile misterioase și încurcate ale acestora au fost dintotdeauna greu de elucidat, iar masculii au înțeles doar că... nu e nimic de înțeles! Câțiva utilizatori absolut ingenioși ai platformei Reddit au împărtășit unii cu alții ce au învățat pe parcursul timpului de la partenerele lor.

Găsești în rândurile de mai jos unele dintre cele mai amuzante și interesante replici ale lor!

Colaj cu două imagini cu o femeie care stă pe joc cu un sutien în mână și cu o femeie care are părul prins în coadă

"Ce am aflat abia după ce am locuit cu o femeie"

1. „Are un singur SUTIEN BUN. Doar unul. O altă responsabilitate a bărbaților este de a proteja “Sutienul cel bun”.”

„Am făcut greșeala de a pune sutienul cel bun al soției mele în uscător. I-a fost extrem de incomod timp de foarte multe săptămâni, iar de fiecare dată când îl punea pe ea, îmi arunca privirea aceea.”

2. „Conform soției mele, nu sunt în stare să dau la o parte corect perdelele din sufragerie și întotdeauna trebuie să îmi repare ea greșeala.”

3. „Majoritatea femeilor se îmbăiază în trei feluri, în funcție de cât timp au sau în funcție de cât de uscat sau uleios este părul lor în ziua respectivă: 1 – doar își spală corpul, 2 – își spală corpul și părul, 3 – își spală corpul și părul, se exfoliază și se epilează.”

4. „Culoarea pantofilor lor se asortează cu cerceii și poșeta, iar dacă privești mai atent, vei reuși să remarci și câteva elemente complementare și în design-ul bluzelor pe care le poartă. Iar acesta nu este un accident.”

5. „Este foarte greu pentru mine să arunc un borcan înainte să ajungă ea la el. Dacă îl găsește înaintea mea, îl spală și îl pune în dulapul special cu borcane.”

6. „Dacă vrei să mergi cu ea oriunde, ideal este să o anunți cu cel puțin o oră înainte.”

7. „Cheltuielile pentru hârtia igienică au crescut surprinzător de mult.”

„Acesta este sunetul rolei de hârtie igienică după ce soția mea folosește toaleta - Plllllrrrrrrrrrrr, până când rola este pe jumătate goală.”

8. „Casa este plină, plină de părul lor căzut  peste tot...”

„De fapt, nici măcar nu putem înțelege cum pot pierde atât de mult păr și nu sunt deja chele.”

9. „Am început să observ că se formează un reziduu în chiuvetă. Este un fel de ulei cosmetic, dar soția mea spune că inventez.”

„Nu am mai folosit chiuveta din dormitorul nostru timp de o lună doar pentru a-i dovedi că machiajele ei o înfundă.”

10. „După ce ai terminat de făcut duș, ar trebui să stai pe covorașul de baie până te usuci, nu să te plimbi prin apartament.”

„Soția mea spune că nici măcar nu ai voie să ieși din duș până nu te-ai uscat.”

11. „Nu-și pot aduce aminte dacă au scos placa de întins părul din priză, dar știu foarte bine ce ai zis în urmă cu patru ani.”

12. „Scurgerea din baie va fi constant înfundată, chiar dacă tu o desfunzi săptămânal. Întotdeauna vor fi câte 5 perechi de pantofi lângă raftul pentru încălțăminte sau undeva în spatele lui, dar niciodată în el, așteptând ca eu să ajung acasă să mă împiedic de ele. Și există o modalitate greșită de a atârna hainele la uscat.”

13. „Avea o găleată plină cu elastice de păr transparente, de cel puțin 1000 din ele m-am împiedicat în cadă. De fapt, sunt peste tot împrăștiate prin casă”

14. „Fursecurile cu ciocolată și mentă se consumă toate deodată atunci când deschizi cutia. Eu o țineam pe a mea în frigider și mâncam doar una sau două pe săptămână.”

15. „Eu nu știu unde îmi țin o jumătate din lucrurile pe care le dețin. Dar ea știe.”

16. „Sunt căsătorit și am o fiică minunată. Buzunarele pantalonilor mei scurți de tip cargo nu-mi mai aparțin. Soția mea se folosește de cele de pe partea dreaptă, iar fiica mea de cele de pe partea stângă. Lucrurile mele ajung în buzunarele din spate.”

17. „Nu știam cât de des voi primi mesaje simpatice și spontane. Asta a fost cu adevărat o surpriză frumoasă.”

18. „Atunci când ai o zi cu adevărat grea, iar ea vine acasă în mod neașteptat și te surprinde cu băutura ta preferată, prăjituri de casă și cina pe care ți-o doreai. Apoi te îmbrățișează strâns, până când te ajută să te simți mai bine. Abia apoi înțelegi ce înseamnă să ai alături de tine o persoană care te sprijină.”

Citește și: Răspunde sincer la aceste patru întrebări și află cine ești cu adevărat

Surse articol: Brightside, Reddit, Buzzfeed

Surse foto: iStock

Articolul urmator
De ce bărbații simt mai târziu durerea despărțirii
De ce bărbații simt mai târziu durerea despărțirii
Ce nota dau barbatii sarutului tau?
Incepe quiz
Ce nota dau barbatii sarutului tau?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.8 (6)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    top 5 divahair.ro - cuplu

    1. Importanța detaliilor în organizarea nunții tale de vis (97 vizite)