Răspunde sincer la aceste patru întrebări și află cine ești cu adevărat

Răspunde sincer la aceste patru întrebări și află cine ești cu adevărat

Ramona Jurubita

Ți-ai pus vreodată întrebarea „Cine sunt eu?” Dacă nu ai găsit încă un răspuns care să te lămurească și să te mulțumească, acest test de personalitate îți va fi de ajutor în elucidarea misterului. A venit momentul să afli mai multe despre tine și ai nevoie doar de o bucată de hârtie, de un stilou și de puțină imaginație. Trebuie să lași spontaneitatea să te ghideze și să răspunzi, rapid de tot, cu primul lucru care îți vine în minte.

Așează-te confortabil pe scaun, încearcă să nu te gândești la nimic altceva pentru un timp și imaginează-ți că înoți în apa caldă și limpede a mării.

Ilustrație cu o sirenă pe plajă, în lumina apusului.

Sursa foto: Pixabay

Ai pregătit foaia și pixul? Perfect! Acum răspunde sincer la următoarele întrebări:

  1. Te scufunzi sub apă pentru a admira fundul mării și creaturile care trăiesc acolo. Vezi deodată o sirenă. Ce culoare are coada ei?
  2. Sirena nu este singura ființă care îți atrage atenția, un pește înoată alături de ea. Ce fel de pește vezi? Unul periculos și agresiv sau unul calm și inofensiv?
  3. Te scufunzi și mai adânc, iar pe fundul mării observi o scoică. Cum arată cochilia ei? Este plată și netedă sau curbată și în formă de con?
  4. Este timpul să te întorci pe uscat. Înoți până la țărm și ajungi pe o plajă. Câți oameni vezi acolo?

Ești gata să afli ce înseamnă răspunsurile tale?

  1. Culoarea cozii sirenei arată cât de sociabil/ă ești. Nuanțele reci, cum ar fi verdele sau albastrul, indică faptul că ești timid/ă. Culorile strălucitoare precum roz sau galben sugerează faptul că poți găsi un limbaj comun chiar și cu străinii.
  2. Peștele simbolizează modul în care rezolvi controversele. Dacă ți-ai imaginat un pește calm, inofensiv, atunci sunt șanse să nu întâmpini dificultăți atunci când vrei să îți susții sau să îți exprimi părerea. Dacă ai văzut unul prădător, agresiv, acest lucru sugerează că preferi să eviți conflictele și discuțiile aprinse.
  3. Cochilia reflectă gradul tău de deschidere față de cei din jur. O scoică simplă, fără semne, arată că îți este ușor să te deschizi în fața oamenilor și să comunici cu ei. Dacă ți-ai imaginat că ai văzut o cochilie cu o formă ușor neobișnuită sau cu un aspect special, atunci ești o persoană închisă, introvertită, care nu vrea să le împărtășească celorlalți detaliile personale.
  4. Numărul oamenilor de pe plajă arată câți prieteni ai. Dacă era plină de lume, probabil ești sufletul petrecerii și îți place să fii înconjurat/ă mereu de alte sufletele vesele. Dacă acolo erau doar câțiva oameni, atunci sunt șanse să ai mai puțini prieteni, dar să fie de calitate și extrem de apropiați de tine. Dacă te-ai imaginat singur/ă pe o plajă pustie, ești genul de om care nu prea are încredere în alții și probabil că nici nu își caută prietenii noi.

Ce părere ai despre detaliile pe care le-ai aflat despre tine? Te-ai regăsit în descrierile de mai sus? Dacă încă nu ai aflat răspunsul la toate întrebările pe care le ai despre propria persoană, fă mai multe teste de personalitate până ajungi să te cunoști în profunzime.

Citește și: Testul prieteniei adevărate! Răspunde la întrebare și află cum ești în viață!

Sursă articol: Brightside

Sursa foto principală: Pixabay

Articolul urmator
Legenda Sfântului Mucenic Gheorghe. Cine a fost el și cum și-a arătat bunătatea de-a lungul vieții
Legenda Sfântului Mucenic Gheorghe. Cine a fost el și cum și-a arătat bunătatea de-a lungul vieții
Provocarea zilei! Doar o adevărată pasionată de makeup va răspunde cu „da” la aceste 9 întrebări!
Incepe quiz
Provocarea zilei! Doar o adevărată pasionată de makeup va răspunde cu „da” la aceste 9 întrebări!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (7)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.