Nu Skin

Când bărbatul iubește, femeia simte: ce face el când se întâmplă asta

Mihaela Onofrei, redactor Divahair.ro

Dragostea are multe cărări necunoscute și ne duce acolo unde nu am fi crezut vreodată. Suntem în stare să facem orice în numele iubirii și să ne dedicăm total jumătății noastre. De la mici gesturi de afecțiune până la fapte de eroism și cadouri scumpe, nimic nu poate fi prea mult atunci când vine vorba de dragoste.

Între doi îndrăgostiți există o legătură specială. Când persoana iubită suferă, suferă și celălalt și chiar poate să simtă atunci când ceva nu este în regulă cu persoana dragă. Sentimentele împărtășite vor fi mereu ușor de detectat, îndeosebi prin acțiunile celui drag. Când bărbatul iubește, femeia simte. Cum? Pur și simplu. Grija și afecțiunea pe care jumătatea noastră ni le poartă, gândurile pe care nu le împărtășește oricui, faptul că își expune sufletul pe tavă și că ne permite să îi aflăm temerile și vulnerabilitățile ne arată faptul că are sentimente puternice pentru noi.

cuplu pe banca

Cum este un bărbat când iubește

Face orice pentru a te vedea fericită

Într-o relație, fericirea celuilalt este și fericirea ta. Deși gradul de fericire depinde de la un cuplu la altul, un bărbat îndrăgostit va face mereu tot ce îi stă în putință pentru a-și vedea partenera zâmbind. Acest lucru poate însemna să aibă grijă de ea atunci când este bolnavă, să plănuiască o vacanță-surpriză sau pur și simplu să îi cumpere bomboanele preferate. Indiferent de grandoarea faptelor lui, acesta întotdeauna va dori să o vadă fericită și împlinită.

Va fi dispus să se schimbe

Mereu încercăm să scoatem cea mai bună versiune din noi și să ne îndeplinim visurile. Un bărbat îndrăgostit este cu atât mai motivat pentru a avea succes în orice face. Acum are un motiv mult mai bun, deoarece iubita lui trebuie să fie mândră de el. Va încerca să își depășească limitele doar pentru a-i arăta cât de bun este în ceea ce face.

Vei cea mai frumoasă femeie din lume în ochii lui

Deși dragostea este bazată în principal pe sentimente, un bărbat îndrăgostit va găsi totul frumos la persoana iubită. Este imposibil pentru acesta să descrie emoțiile copleșitoare care îl cuprind atunci când te vede, însă simplul „ești așa frumoasă” sau faptul că se holbează la tine mut de admirație îți va confirma acest lucru. Tu ești femeia pe care a așteptat-o toată viața, cel mai drag chip din lume pe care îl găsește din ce în ce mai frumos cu fiecare zi pe care o petreceți împreună.

cuplu care se tine de un deget

Va fi bucuros că ultima relație s-a terminat

Nu toate relațiile sunt făcute pentru a dura o viață. Unele pot dura câteva luni, altele rezistă câțiva ani, iar cele mai frumoase, o viață întreagă. Primele te învață lecții importante, pe când cele din urmă te învață însăși viața. Doar partenera potrivită îi va arăta unui bărbat unde nu a mers ultima relația și ce anume a lipsit, iar tu ești acea persoană.

Cu tine vrea să facă totul

O casă la marginea orașului, o nevastă, o casă plină de copii sau o grădină de flori – deși nu s-a gândit niciodată la aceste lucruri, tu l-ai făcut să își schimbe perspectiva asupra vieții. Acest lucru înseamnă că este cu adevărat îndrăgostit și că acum este capabil să își vadă viitorul cu tine. Va încerca să își adapteze toate aceste dorințe cu ale tale și să găsească puncte comune și lucruri pe care amândoi veți dori să le aveți dacă ați sta împreună.

Nu vrea să o dea în bară

Un bărbat care iubește cu adevărat va face tot posibilul pentru a-și ține iubita cât mai mult lângă el. Îi va face toate poftele și va încerca să o facă fericită așa cum știe mai bine. Va învăța ce îi place și ce nu, dar și care sunt lucrurile care îi înmoaie inima. În cazul certurilor, mereu va căuta să încheie discuția și tot el va fi cel care își va cere scuze primul. Va face orice pentru a te avea în viața lui, chiar dacă acest lucru înseamnă să își calce pe orgoliu.

Deși va fi bulversat la început, va fi fericit

Norocul, soarta, întreg universul – orice i-a adus în viață femeia perfectă, el va începe să își pună întrebări serioase și să considere acest lucru un adevărat miracol. Îi va fi dificil să își explice cum a fost posibil să te întâlnească tocmai pe tine din atâta lume, însă va fi recunoscător. Când un bărbat iubește, va medita mult asupra acestui lucru și vei putea să îl surprinzi de multe ori cu un zâmbet brusc pe față sau cu o privire ațintită asupra ta, dar totodată pierdută. Fii sigură că se gândește la cât e de norocos să te aibă și la toate circumstanțele care i-au adus femeia iubită în viața lui.

Surse foto: Pixabay

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.7 (14)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta