Cât ar trebui să reziste bărbații în pat?

Cât ar trebui să reziste bărbații în pat?

Redactor Alexa Galgau

Există multe idei preconcepute legate de cât ar trebui să reziste un bărbat în pat. Unele femei se plâng constant din cauza faptului că iubiții lor „termină” prea repede, în timp ce altele se plâng că durează prea mult până se termină actul sexual. În ambele cazuri, de cele mai multe ori, femeile rămân cu „buza umflată”, în vreme ce iubitul adoarme liniștit după un orgasm.

Cu siguranță și tu te-ai întrebat până acum cât ar trebui, de fapt, să fie durata normală a unei erecții și dacă iubitul tău se ridică la acest standard sau nu. Află cât ar trebui să reziste un bărbat în pat!

 

Durata normală a erecției

Întrebarea care stă pe buzele multor femei primește în sfârșit un răspuns! Într-o cercetare realizată la Universitatea din Queensland a fost studiată viața sexuală a 500 de cupluri heterosexuale din Statele Unite și Europa, pentru a descoperi ce este „normal” în materie de rezistență în pat.

Cuplurile au fost instruite să înceapă să cronometreze actul din momentul în care începe penetrarea până la ejaculare. Nu a fost luat în calcul orgasmul feminin, ci pur și simplu durata erecției, iar rezultatele au fost surprinzător de variate.

Cea mai mică rezistență în pat a fost de 33 de secunde (!), iar cea mai lungă a fost de 44 de minute, toți ceilalți participanți situându-se undeva la mijloc. Media generală este una care nu ar încânta prea multe femei: 5.4 secunde. Având în vedere că orgasmul feminin este atins, în general, la aproximativ 20 de minute după penetrare, nu este de mirare că multe femei rămân nesatisfăcute, nu?

Conform studiilor anterioare realizate pe această temă, cei care se situează deasupra mediei din punctul de vedere al duratei erecției au un avantaj, pentru că se pare că sexul care durează între 7 și 13 minute a fost categorisit ca fiind cel mai satisfăcător (oare au luat în calcul și satisfacția femeii?).

Deși prin filme vedem „armăsari” care rezistă cu orele în pat, adevărul gol-goluț este că trupul masculin nu este făcut să susțină o erecție atât de îndelungată. În orice caz, nu doar penetrarea este importantă pentru ca partenera să atingă orgasmul, ci și preludiul joacă un rol foarte important, putând să facă diferența într-un final.

Așadar, dacă ar fi să ne luăm după studii, un bărbat „normal” ar trebui să reziste sub 10 minute în pat, durata erecției nefiind nici pe departe atât de îndelungată pe cât am crede noi că trebuie. Însă nu te descuraja, pentru că există diverse metode prin care femeia poate să ajungă la orgasm, chiar dacă actul sexual nu durează pe cât și-ar dori.

Descoperă care este cea mai bună poziție pentru orgasm și ce tip de bărbat te ajută să ajungi mai ușor la orgasm în funcție de zodie!

Articolul urmator
6 răni emoționale pe care bărbații le duc cu ei în relații dacă n-au fost iubiți în copilărie
6 răni emoționale pe care bărbații le duc cu ei în relații dacă n-au fost iubiți în copilărie
Cat de departe ai merge in pat?
Incepe quiz
Cat de departe ai merge in pat?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.6 (8)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.